Lucescu, formsuzluğu dikkat çeken deneyimli futbolcu dışında, Ergün ve Capone'yi de Rize'ye götürmedi. Jardel yedek kalacak
Forvet Arif-Serkan
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, sol dizindeki sakatlığı geçmesine karşın, formsuzluğu nedeniyle Suat'ı Rize maçının kadrosundan çıkarttı. Sarı-kırmızılılarda ayrıca sol diz iç yan bağlarında problem olan Ergün ile, sol ayak tarak kemiğindeki sakatlık süren Capone de maç kadrosunda yok. Lucescu'nun Jardel'i kulübede tutup Arif-Serkan ikilisiyle başlayacağı, Fatih'in de sağ kanatta oynayacağı öğrenildi
Maceralı yolculuk
Galatasaray, Rize'ye maceralı bir yolculukla gitti. İstanbul'dan tarifeli uçakla Trabzon'a, buradan karayoluyla Rize'ye gitmeyi planlayan sarı-kırmızılıların hesaplarını Trabzon'daki sis bozdu. Tarifeli sefer iptal edilince, özel bir uçakla Erzurum'a, oradan da otobüsle Rize'ye gidilmesine karar verildi. Uçak havadayken Trabzon'da sisin kalktığı haberi geldi ve ilk program uygulandı.
Hagi gün sayıyor
G.Saray'ın Romen futbolcusu Gheorghe Hagi salı günü ülkesinde yapacağı jübile maçı için hazırlıkları tamamlıyor. Önceki gün Romanya'ya giden yıldız futbolcu, 1. Lig'de de 6 maçlık cezasını bu hafta tamamlıyor. Rize maçında oynayamayacak olan Hagi, Adana karşılaşmasından itibaren takımdaki yerini alabilecek.
Herkes susacak
G.Saray'da Genel Koordinatör Cüneyt Tanman ve teknik direktör Lucescu, kalan 6 maç öncesinde futbolcularla birebir görüşme yaparak herkesin sadece şampiyonluğa konsantre olmasını isteyecek. Futbolcuların da sorunlarını donduracakları ve şampiyonluk kazanıldıktan sonra bazı konuların gündeme getirileceği öğrenildi.