kapat
18.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

İkizler zirvesi


Türkiye'de ilk kez düzenlecek 'İkizler Yarışması'na katılacak olan 70 finalist stres atmak için biraraya geldi. Kimse bu kadar çok ikizi yanyana görmemişti!
Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan ikizler yarışması için geri sayım başladı. Proc Group Organizasyon tarafından düzenlenen "Twins of the Year- İkizler Yarışması 2001" için seçilen 70 finalist, yarışma öncesi stres attı. Önceki akşam Tarabya Eskrim ve Dağcılık Kulübü'nde düzenlenen gecede buluşan 70 çift, Gönül Yazar ve popçu Bora Gencer'in şarkılarıyla eğlendi.

19 Nisan'da Profilo Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek olan yarışma öncesinde biraraya gelen, 16-45 yaş arasındaki tek yumurta ikizleri, yarışmada güzelliklerini ve birbirlerine ne kadar benzediklerini sergileyecek. Heyecanlı oldukları gözden kaçmayan finalistler, ikiz olarak yaşamaktan çok mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmediklerini de anlattılar.

'KEŞKE İKİZİM OLSAYDI'
Türkiye'de ilki gerçekleştirilen İkizler Yarışması'nın ileriki yıllarda da devam etmesini isteyen yarışmacılar, başka ülkelerdeki ikizlerle de yarışmak istediklerini söylediler.

70 ikizin biraraya gelerek ilginç görüntüler oluşturduğu geceye şarkılarıyla renk katan Gönül Yazar, ilk kez 70 ikizi birarada gördüğünü belirterek, "Benim de bir ikizimin olmasını isterdim. İmrenmemek elde değil" dedi.

MUSTAFA KAYA

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır