kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Ahmet 1.5 milyon $


Beşiktaş yönetiminin iç transferde tavan isim olarak belirlediği golcü futbolcu, "1.5 milyon dolar istiyorum" dedi. Ama yönetim iç transferde $ devrini kapattı
Sezon sonunda tam 15 futbolcunun sözleşmesinin biteceği Beşiktaş'ta yönetim iç transfer için politika belirleme aşamasında. Ekonomik kriz nedeniyle dolar yerine Türk lirasına dönüş yapmayı kararlaştıran yönetim, iç transferde en yüksek fiyatı da Ahmet Dursun'a teklif etme konusunda hemfikir.

Geçen sezonun başında 300 milyara Beşiktaş'a 2 yıllık imza atan Ahmet Dursun ise, SABAH'a kafasında geçen fiyatı açıkladı: 1.5 milyon $. (1.8 trilyon lira) Genç futbolcu, "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. İstediğim 1.5 milyon $'ı da performansıma göre değerlendirin"dedi.

Liste 70'e indiriliyor
Öte yandan yurtiçi ve yurtdışında 147 futbolcuyu takibe alan komite, bu sayıyı 70'e indirmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın izlemeye aldığı yerli ve gurbetçi futbolcuların 19-20 yaşlarında olduğu, yabancı transferinde ise tecrübeli ve bonservisleri ucuz isimlerle ilgilenildiği ifade edildi.

FATİH DOĞAN

   


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır