kapat
11.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

110 yolcu aranıyor


Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Erkan Arıkan, Modalılar'a, "Eğer her gün 110 yolcu bulmazsanız vapur seferlerini iptal ederim" dedi
İskelelerinin hizmete açılması amacıyla 2 yıl önce kampanya başlatan Modalılar, şimdi de her gün 110 yolcu bulmak için yoğun bir tanıtım faaliyetinde bulunuyor. Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Erkan Arıkan'ın, yolcu sayısının 110'dan az olması durumunda vapur seferlerini iptal edeceklerini açıklamasından sonra yeni bir kampanya başlatan Modalılar, sokak sokak dolaşarak herkesi deniz ulaşımından yararlanmaya çağırıyor.

Duvarlara 5 Mayıs'ta başlayacak vapur seferleriyle ilgili afişler asan, el ilanları dağıtan Modalılar, "İskelemize sahip çıkalım" çağrısı yapıyor. Moda Gönüllüleri oluşumunda Çevre Komitesi Başkanı olarak görev yapan Binnaz Yücesan, 110 yolcu hedefine mutlaka ulaşacaklarını belirterek, "Hatta bu rakamın daha da üzerine çıkacağımızı tahmin ediyoruz" diyor. Afişli, pankartlı ve el ilanlı tanıtım atağını aralıksız şekilde sürdüreceklerini belirten Yücesan şunları söylüyor: "Onarımı için büyük mücadele verdiğimiz iskelenin eskisi gibi yeniden Modalılar'ın hizmetinde olmasını istiyoruz. Ancak bizim çabamız yeterli olmaz. Avrupa yakasına geçecek Modalılar'dan deniz yolunu tercih etmelerini bekliyoruz. Böylece hem trafik çilesinden kurtulurlar hem de iskelenin yaşamasını sağlarlar."

ŞENOL BAŞTAKAR

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır