kapat
10.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

8. Kattan ölüme atladı


İzmir'in Hatay semtinde, "fuhuşa teşvik etmek" suçlamasıyla 2 gün önce adliyeye sevkedilen ve savcılıkça serbest bırakılan Filiz Çelik adlı kadın, intihar etti. 44 yaşındaki Filiz Çelik, Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Narlıdere Sahilevleri'nde bir gazinoya düzenlenen baskında aralarında fuhuştan sabıkalı 4 kadının da bulunduğu 20 kişilik grupla gözaltına alındı.

TANIŞTIRMA YEMEĞİ!
Çelik'in, grupları, "Dostluk yemeği" adı altında biraraya getirdiği, telefonla çağırdığı erkeklerle kadınları tanıştırdığı, erkeklerin de beğendiği kadınlarla daha sonra para karşılığı ilişki kurdukları öne sürüldü. "Fuhuşa teşvik etmek" suçlamasıyla önceki gün adliyeye sevkedilen Çelik, savcılıkça serbest bırakıldı.

BEN TEMİZ BİRİYİM
Filiz Çelik, dün öğle saatlerinde, Hatay semtinde oturduğu apartmanın 8. kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çelik, kurtarılamadı. Çelik'in evinde, askerdeki oğluna ve kızına "Ben temiz bir insanım. Namusumla yaşadım. Bana komplo kurdular. Bunlara inanmayın. Haketmedim" yazılı bir not bıraktı.

Arif ÜÇLER

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır