|
|
 |
| |
|
TÜSİAD, Ankara turuna hızlı başladı
Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Derneği (TÜSİAD), Tuncay Özilhan başkanlığındaki bir heyetle çıktığı Ankara turunda dün bürokratlarla bir akşam yemeği yedi.
TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan, 12 Nisan'da yapılacak Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı öncesinde bürokratlarla görüş alışverişinde bulunmak üzere biraraya geldiklerini söyledi. TÜSİAD yönetimi dün akşam bazı üst düzey bürokratlarla Sheraton Oteli'nde akşam yemeğinde biraraya geldi.
Özilhan, 3-4 yıldır yönetim olarak Ankara'ya her gelişlerinde üst düzey bürokratlarla biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını, özel sektörün problemlerini aktardıklarını söyledi.
Bu hafta içinde YİK toplantısı olduğunu hatırlatan Özilhan, toplantının neden öne alındığı yolundaki bir soru üzerine, şöyle konuştu: "Türkiye'nin bu kadar problemli olduğu bir dönemde Haziran'ı beklemektense toplantıyı öne aldık. Sanıyorum program haftasonu açıklanacak. Üyelerimizin görüşlerini aldıktan sonra o mevzudaki düşüncelerimizi aktaracağız."
|
|
 |
|