kapat
25.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gerekli şeyler


ARİF'İN TAKVİMİ
26 Mart, Pazartesi: Sinema oyuncusu Belgin Doruk öldü (1995). Uzay Yolu dizisindeki Mr. Spock "Leonard Nimoy" doğdu (1931).

27 Mart, Salı: Dünya Tiyatrolar günü.

28 Mart, Çarşamba: İstanbul'da ilk trafik kazası oldu, bir kişi yaralandı (1910).

29 Mart, Perşembe: Coca Cola icat edildi (1886). "Guguk Kuşu" adlı film Oskar aldı (1976).

30 Mart, Cuma: Eric Clapton doğdu (1945). Vincent Van Gogh doğdu (1844).

31 Mart, Cumartesi: Atatürk'ün hastalığı resmen açıklandı (1938).

1 Nisan, Pazar: İspanya iç savaşı sona erdi (1939). Bütün özel radyolar sustu (1993).

Haftanın kuralı:Hanımların mantosunu tutmak
Lokanta, gazino gibi umumi yerlerde hanımların mantosunu erkek tutar. Vestiyer veya garsonun, yanınızdaki hanımın mantosunu tutmasına müsaade etmek saygısızlıktır. Hanımların mantosunu tutarken yükseklik iyi ayarlanmaladır, saçlarını bozmamaya dikkat edilmeledir. Ş. Esirci, Çağımızda Görgü ve Nezaket Kuralları (Bu bilgiler Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık Ltd. tarafından yayınlanan Arif Takvimi'nden alınmıştır.)

ZODIAC PARTİSİ
Koç, Aslan ya da Yay burcundan olanlar için bu hafta özel bir parti var. Absolut Zodiac Partiler Zinciri'nin ilk halkası Switch'deymiş ve ateş grubundan olanlara hitap ediyormuş. Diğer gruplardan olanlar kendilerini dışlanmış hissetmesinler. Eğlenmek hepimizin hakkı. Partinin müzik ziyafeti ise Red Snapper adlı gruptan. Hemen hatırlatalım, gece boyunca bol bol Absolut votka içilecek. Uyarıda bulunmakta yarar var. Gitmeden önce bir bardak süt içerseniz midenizi de korumuş olursunuz. Ayrıntılı bilgi için: 0212. 284 67 67

BİR KISA İKİ UZUN
İnanılmaz ama eteklerin boyu yeniden kısalmış. Gardıropları diz boyu ve altı eteklerle doldurmuştuk. Kısalarını da sağa sola dağıtmıştık. Bence en iyisi uzun etekler alıp, her yıl modaya göre kısaltıp uzatmak. Beymen ya da Cacharel'den de tam günün modasına uygun etekler alabilirsiniz. İkisi de diz üstü etekleri piyasaya sürüyormuş. Bu böyle bir kısır döngü işte.

ARKADAŞ İNDİRİMİ
Ortadoğu, Uzak Doğu ya da Avustralya'ya gitmek ister misiniz? Eğer 31 Mart'a kadar yakın bir arkadaşınızı alıp Emirates Havayolları'yla bu saydığım yerlere yolculuk yaparsanız Business Class'ta yüzde 50 indirimle uçabileceksiniz. Eh bu arada da Singapur, Nairobi, Melbourne ve Sidney'i de görmüş olacaksınız.

LÜKSÜN BÖYLESİ
Bilgisayar düşkünleri "Benimki şu kadar megabyte, seninki şu kadar cigabyte" diye birbirlerine hava atmaya devam etsinler, mouse sektörü almış başını yürümüş. İnanabiliyor musunuz artık 18 karatlık altın mouse'lar 376 pound'a satılıyor. Parmaklarım en pahalısına dokunsun diyenler, http://www.iwantoneofthose.com girerek bir tane edinebilir.

Aslı E. Perker

asliperker@yahoo.com

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır