kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Forvette yangın var


F.Bahçe'de Serhat'ın Adana maçında oynaması zor. Mustafa Denizli, bunun üzerine ayağındaki sakatlığa rağmen dün idmana aldığı Andersson'un yetiştirilmesini istedi
F.Bahçe'de Adana maçı öncesinde forvette sakatlık sıkıntısı baş gösterdi. Son dönemin formda oyuncusu Serhat'ın dün çekilen MR'ından sonra çok önemli bir sorununun olmadığı ama Adana maçında forma giymesinin de zor olduğu bildirildi. Teknik direktör Mustafa Denizli de Serhat'ın oynamama riski üzerine ayak bileğinde sakatlığı olan Andersson'u hazırlamaya başladı. Tecrübeli teknik adam dün sakatlıklarına rağmen Serhat, Andersson ve Ali Güneş'i idmana çıkardı. Ancak sadece Andersson, çift kalede yer aldı. Doktorlar da İsveçli golcünün tamamen iyileşmesi için seferberlik ilan etti.

Real Baliç'i takip ediyor
Denizli, forvetteki üçüncü isim için ise Revivo ile Rapajç arasında karar verecek. Rapajç'in de hafif sakatlığı olduğu ancak bunun oynamasına engel çıkarmayacağı bildirildi. Bu arada İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca, Real Madrid'in Baliç'i yeniden takibe aldığını ve Milan'a gideceği iddia edilen Morientes'in yerine Boşnak yıldızın düşünüldüğünü iddia etti.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır