kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Emre imzayı yine reddetti


G.Saray Menajeri Cüneyt Tanman'ın kulübe zarar vermemesi için uyarıda bulunduğu genç yıldız "Hiçbir yere imza atmadım" dedi
İtalya'nın Inter takımıyla ön protokol yaptıkları iddia edilen Okan ve Emre üzerindeki sır perdesi açılmıyor. Inter kulübünün resmi internet sitesindeki açıklamaya ve Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un "İmza attıklarını videodan izledim" sözlerinin ardından Emre, imzayı bir kez daha reddetti.

Menajer Cüneyt Tanman'ın, birebir görüşerek kulübe zarar vermemesi için uyarıda bulunduğu genç futbolcu, "Hiçbir yere imza atmadım" diyerek bu nasihate gerek olmadığını söyledi.

Doktorlar alarmda
Milli Takım'ın Slovakya ile oynadığı maç öncesinde ısınırken sakatlanan Emre için G.Saray'da doktorlar seferber edildi. Emre'nin pazar gününe kadar iyileştirilip, en az iki idmanla Real Madrid karşısına çıkarılması planlanıyor. İspanyol Marca Gazetesi ise Emre'nin sakatlığını 'Real'e Emre müjdesi' başlığıyla duyurdu. R.Madrid maçı biletleri açık 10, alt kapalı 20, üst kapalı 50 ve numaralı 150 milyon liradan satışa çıktı.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır