kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Baltayı cıkardı


"Kendi değerlerine sahip çıkacaksın, çıkamıyorsan suçu başkasında aramayacaksın. Bu çocuklar yıllardır G.Saray formasını terletti... Bir yerlere imza attılarsa, attırmayacaktın"

Dikkatli konuşsunlar!
G.Saray eski teknik direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetim için uzun süredir sürdürdüğü özenli üslubunu bozdu ve zehir zemberek açıklamalar yaptı. Okan ve Emre için yönetimin yaptığı açıklamaları talihsiz beyanatlar olarak gören Terim, "Herkes daha dikkatli konuşmalı.Moral bozmanın yeri ve zamanı değil. G.Saray'ın hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçları var. Yanlışı doğruya çevirmek gerekirken, söylenenler hiç hoş değil" dedi.

Okan'a kimse laf edemez
Terim eleştiri tozunu yükselterek şöyle devam etti: "Bu çocukların G.Saraylılığı'ndan kimse şüphe edemez. Hele Okan'ın G.Saraylılığı tartışılmaz. Okan 1973 doğumlu ve 20 yıldır G.Saray'da. Kimsenin ona G.Saraylılığı öğretme lüksü yok. O 'Ben 20 sene önce gözümü burada açtım ve bu formayı terlettim. Siz ne yaptınız?" derse çok acı olur. Suçu başkasında aramak yersiz. O zaman adama gülerler ve 'Sen ne iş yapıyorsun' diye sorarlar. Bu çocuklar eğer bir yere imza attıysa sen de attırmayacaktın o zaman"

Hagi ile çalışırız
Terim dün akşam CNN Türk'te Hagi'yle beraber katıldığı 'Futbol Zirvesi' adlı programda Romen yıldız ile bir gün tekrar birlikte çalışmak istediğini söyledi. Terim, "Kafamda bir proje var. Eğer bu proje gerçekleşirse Hagi'yle bir gün tekrar biraraya gelebiliriz" dedi. Hagi de Terim'in büyük bir hoca olduğunu belirterek, "O gittiği zaman bize 'Siz şampiyon bir takımın futbolcularısınız, şampiyon gibi davranın' dedi. Biz de bu sıfatı korumak için çaba gösteriyoruz. Ama herkes bizi ısırmaya çalışıyor. Bunlara rağmen biz hâlâ zirvedeyiz" ifadesini kullandı.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır