kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Kedi davasından aşk üçgeni çıktı


Nuriye Vural, kedisinin ölümüne yol açtıkları için şikâyetçi olduğu Moray çiftini, kızkardeşiyle ilişki yaşamakla suçladı
Kadıköy Moda'da yaşayan Nuriye Vural, geçen Ağustos ayında "Karbeyaz" isimli kedisinin ölümünden komşusu Sunay-Gültekin Moray çiftinin sorumlu olduğu gerekçesiyle Kadıköy 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 1 milyarlık tazminat davası açmıştı. Vural, daha sonra Kadıköy 2'nci Sulh Mahkemesi'nde karı-kocaya hakaret davası da açmayı ihmal etmedi.

'KARDEŞİYLE İLİŞKİM VARDI'
Davanın dünkü duruşmasında Nuriye Vural'ın yanısıra, ifade veren Sunay Moray'ın eşi Gültekin Moray'ın sözleri dinleyenleri şaşırttı.

Zira Gültekin Moray, Nuriye Vural'ın üniversite öğrencisi kızkardeşi Serap Şenay ile bir süre aşk yaşadığını söylüyor, "Kızkardeşi ile ilişkimi bitirince bana zarar vermek istedi, onun için bu kedi konusunu ortaya attı. Kömürlüğe düşen kediyi kolaylıkla kurtarabilecekken bunu fırsat bilip eşime sözlü ve fiili saldırıda bulundular. Kardeşi ile olan ilişkimden Nuriye Vural da haberdardı" diye konuşuyordu.

'SUNAY AYARTTI'
Gültekin Moray'ın bu sözleri üzerine, yaşanan yasak aşktan haberi olduğunu söyleyen Nuriye Vural, "Fakat bu durumdan Sunay Moray'ın da haberi vardı ve kızkardeşimi kocasıyla birlikte olması için kendisi ayarttı" diye konuşurken, mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Nuriye Vural'ın duruşma sonrası ortaya attığı iddialar, mahkemedeki ifadesinden çok daha çarpıcı. "Eşim öldükten sonra yalnız kalmamak için biyoloji eğitimi gören kızkardeşimi yanıma aldım. Moray çifti onu ayartıp sapıkça ilişkilerine alet etti' diyen Nuriye Vural ekledi, "Kardeşim Serap, Gültekin Moray'a aşıktı. Karı-koca gece yarıları kızkardeşimi, 'Gel revani yiyelim' diyerek evlerine çağırıyorlardı. Kardeşimi kocasının koynuna Sunay Moray soktu. Hatta, kızkardeşim bir keresinde üçlü seks yaptıklarını bile bana anlatmıştı."

İLGİNÇ İFADE
Kedisinin ölümüne sebep oldukları için Moray çifti aleyhine açtığı davanın geçmişte yaşadığı bütün bu olaylarla hiç bir ilgisi olmadığını söyleyen Nuriye Vural, "Karbeyazım'ı göz göre göre ölüme terk ettikleri için dava açtım. Aramızda yaşanan eski husumetimizin bu konuyla kesinlikle bir ilgisi yok" diye konuştu.

Cihat MAT

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır