kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Bu kez güldüremedi


Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'nda oynana "Sefiller" oyunu sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 35 yıllık tiyatro oyuncusu Tekin Siper, dün toprağa verildi.
Komedi sanatçısı Siper, sürekli güldürdüğü sanatçı arkadaşları ve yakınlarını bu kez gözyaşlarına boğdu.

Siper için ilk tören yaşamını yitirdiği sahnede düzenlendi. Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'ndaki törende, Siper'in naaşının sahneye konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Törende ağlayarak konuşmasına başlayan sanatçı Levent Kırca, "Şu anda yine aynı sahnedeyiz. Bu kez oyunun adı son yolculuk. Çok disiplinli, çok çalışkan, tiyatroya hizmet vermiş gerçek bir sanatçıydı. 20 yıl boyunca çok mutluydu. Şöhreti, alkışı ve başarıyı tattı. Bütün dileği sahnede ölmekti. Bu dileği de gerçekleşti. Allah bütün tiyatroculara, bana da sahnede ölmeyi nasip etsin" dedi.

Siper'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınan namazın ardından Hasdal Mezarlığı'nda defnedildi. Törene, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Şükrü Türen, Yılmaz Erdoğan, Altan Erkekli, Bülent Kayabaş, Baykal Kent, Demet Akbağ, Genco Erkal ve Sümer Tilmaç'ın aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı katıldı.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır