kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Kitabına uyduramadı


İyi evliliğin sırlarını anlattığı kitapları satış rekoru kıran ünlü yazar Ellen Fein 16 yıllık eşinden boşanınca yayıncısı ne yapacağını şaşırdı

Kadınlara yönelik yazdığı ve evliliğin nasıl yürütülmesi yolundaki tavsiyeler içeren kitaplarıyla satış rekoru kıran ünlü Amerikalı yazar Ellen Fein eşinden boşanmak için dava açtı. Sherri Schneider ile birlikte yazdığı "The Rules"(Kurallar) adlı dizide yayınlanan kitaplarda kadınlara doğru erkeği elde etmenin sırlarını ve nasıl ideal bir eş olunacağını öğreten Fein'in 16 yıllık kocasından boşanma kararı alması, kitabın yayıncısı AOL Time Warner'ı zor durumda bıraktı.

KİTABI TOPLATILDI
Kurallar dizisinin 3'üncü ve son kitabı olan "The Rules for Marriage" (Evliliğin Kuralları) adlı kitabı geçtiğimiz ay piyasaya çıkartan şirket, Fein'in bu ani kararı üzerine kitaba boşanma ile ilgili bir bölüm koymak zorunda kaldı. Kitabın ilk baskısını piyasadan toplatan AOL Time Warner, boşanma konusu eklenmiş yeni baskıyı acil olarak yeniden piyasaya sürdü. Firma ayrıca kitabın ilk baskısının arka kapağında yazan "Bu kitabın yazarı olan iki kadının, uzun zamandır devam eden mutlu evlilikleri var. Ve onlar bu mutlulukları kitaptaki kuralları uygulayarak buldular. Hiçbir iyi evlilik tesadüflere bağlı değildir" yazısını da kaldırmak zorunda kaldı.

CENNET VAADEDİYORDU
İlk defa 1996'da yayınlanan bu dizinin ilk kitabı ile dünyanın dört bir yanında satış rekorları kıran Amerikalı Ellen Fein ve Sherri Schneider katıldıkları her televizyon programında mutlu giden evlilikleriyle övünerek, kendi kitaplarını okuyan kadınların cennet gibi bir evliliğe sahip olacaklarını belirtmişlerdi. New York Üniversitesi mezunu 43 yaşındaki Fein'in 1996'da çıkan bu ilk kitabı ülkemizde de "Kurallar, Doğru Erkeği Elde Etmenin Sırları" adıyla Altın Yayınları tarafından Türkçeye çevrildi.

HEMCİNSLERİNE BU ÖĞÜTLERİ VERMİŞTİ
*Kendinizden emin ve yaratıcı olun. Dik durun, ağırbaşlı davranın. İlişkiniz bitme aşamasına gelmişse sakın salya sümük ağlayarak dert yanmayın.

*Platonik aşkları bir kenara bırakın: Doktorunz, avukatınız, patronunuz yakışıklı ve zengin olabilir ama sizle ilgilenmiyorsa boşuna hayal kurmayın.

*İşyerinizden biriyle flört ediyorsanız çok dikkatli olmalısınız. Her e-maile cevap vermeyin.

*Eğer uzun süreli bir beraberlik düşünüyorsanız, ilk adımı ondan bekleyin.

* Erkeğin sizi takip etmesine, kovalamasına olanak tanıyın. İlk görüşte beğenseniz bile bunu fazla belli etmeyin.

*Sizi aramama sebebini işlerinin yoğunluğuna bağlayacaktır, inanmayın.

*Flört ettiğiniz erkeği 2 yıl içinde nikah masasına oturtmaya bakın. Çünkü daha sonra başka kızlarla ilgilenmeye başlayabilir.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır