kapat
24.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gece bikinisi bunlar


Bikini gibi ama değil. Yani şekil açısından bikini, işlev açısından değil. Gece giyiliyor. Halk arasında "dekoltenin dibine vurmak" olarak anılıyor
İlk önce Şebnem Ferah'ın üstünde gördük. Gümüş parıltılı, sutyenden bozma bikini üstü ile sahneye fırlayıverdi. Bluzunu giymeyi unuttu zannettik. Sonradan anladık ki canı bikini üstü ile sahneye çıkmak istemiş. Zaman içinde Şebnem'e ve "gece bikinisine" gözlerimiz alıştı. Derken ikinci darbe İzel'den geldi. Gitti önce bir güzel göğüslerini şişirtti. Sonra kendine renk renk gece bikinisi aldı.

Moda defilelerinden önce bu iki şarkıcının üzerinde gördük gece bikinilerini... Ama bu yaz hemen hemen her modacının kreasyonunda bir gece bikinisi var. Bazıları yaldızlı kumaştan, bazıları ise deri... Her yerde bulmanız mümkün. Fazla kumaş gitmediğinden olsa gerek fiyatları da gayet ucuz.

Mango: Mango'da iki renk gece bikinisi var. Siyah ve fuşya... 10 milyon liraya satılıyor.

Afrodit: Şimdi değil ama birkaç hafta sonra bikini bluzlar Afrodit'te de satılmaya başlanacak. Altın sarılısından gümüş yaldızlısına her rengi olacak. Fiyatlar 8 ile 15 milyon arasında değişecek.

Miss Sixty: Akmerkez'deki mağazada istemediğiniz kadar bikini üst var. Üstelik hepsi bugün geldi. Taze taze... Jean kumaşlılar ağırlıkta.

Deri Show: Deri Show'daki bikini bluzlar biraz kapalı. Yani biraz daha uzun. Ağırlıklı olarak siyah deriden üretilmiş.

ne var ne yok?

Mavi boncuk kimdeyse
Bu yaz payet ve boncuklar altın çağını yaşıyor. Silk & Cashmere'in gece kıyafetlerinin hepsi payetli ve boncuklu. Tamamı elde yapılan elbiseler, şifon etekler ve pantolonların özellikle mavi boncukluları çok beğeniliyor. Gece koleksiyonu da mezuniyet, düğün ve nişan gibi törenlere hazırlananlara ilaç gibi geliyor.

Yüzünüzü fırçalayın
Kadınların günlük ve derinlemesine yüz temizliği için özel olarak geliştirilen Philips Visapure, yumuşak ve etkili yüz temizliğini garanti ediyor. Visapure aletini düzenli olarak sabah akşam kullandığınızda canlı bir cilde sahip olmanız mümkün.

en son ne aldım?
Yoğun çalışmalarım nedeniyle alışveriş yapmaya pek fırsatım olmuyor. Kıyafetlerim program sponsorları tarafından gönderiliyor. Günlük kıyafetlerimi ise eşim alıyor. En son çocuklarıma oyuncak aldım. Bir de 12 tane birden kitap satın aldım. Şimdi sırayla onları okuyorum. Kenan Işık

Sibel Arna

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır