kapat

16.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
"Kendisiyle yatmam için benden 10 milyon lira istedi!"
Adanada yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle bir olup, kayınvalidesini öldürmekten tutuklanan Hatice Yıldırım, "hayat kadını" olmakla suçlandı.

2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, avukat Nizar Savaş, Hatice Yıldırım'ın "kötü ahlaklı" olduğunu belirterek arzuhalci Yusuf Arabacı'nın dinlenmesini istedi. 67 yaşındaki Yusuf Arabacı, "Geçen yıl yanıma geldi. Benimle 10 milyon lira karşılığında yatmak istediğini söyledi. Bu parayla cep telefonu alacakmış" dedi.

SİNİRLENDİ
Bunun üzerine öfkeyle yerinden kalkan Hatice Yıldırım "Hakim bey bu adam yalan söylüyor. Ben kendisine böyle bir teklifte bulunmadım. Üstelik o bana cinsel tacizde bulundu. Ayrıca 10 milyon liraya cep telefonu nerede satılıyor?" diye tepki gösterdi. Duruşma ertelendi.

TUTUKLU
Hatice Yıldırım, kayınvalidesi Fatma Yüzgeç'i öldürmekten tutuklu.

"REDDETTİM"
Sürpriz şahit Arabacı, "Hatice'nin yatma teklifini reddettim" dedi.

Nazan ERDEM


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır