kapat

09.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Efes aldı götürdü
Mulaömeroviç ve Kerem'in başarılı oyunlarıyla farkı 12 sayıya kadar çıkaran Efes Pilsen, savunma hataları yüzünden Scavolini'yi son dakikada devirebildi

Efes yoluna devam ediyor. Bu galibiyet, gruptaki ikinciliğin de garantisiydi. İtalya'da yenildiğimiz Scavolini'ye rövanşı vermedik. Kısalarda eşleşme problemi yaşamamamıza rağmen uzunlarda problem çıkması, Scavolini'nin 2 uzunundan toplam 46 sayı yemiş olmamız, Hüseyin ve Drobnjak'ın ve diğer uzunların savunma katkısını yapamadıklarını gösteriyor. Özellikle bu, son çeyrekte Efes'in 32 sayı yediği bir dönemde maçın kaybedilmesine sebep olabilirdi. Ancak Mula'nın ofans katkısı, Kerem'in sorumluluk alması maçın kazanılmasını sağladı.

Efesli oyuncular dün mücadele etti. Yere atlayan uzunlar, ribaund için savaşanlar, oyun kurucuya baskı, mücadelenin içindeydi. Ancak 16 maçta 88 sayı ortalamayla oynayan Scavolini Pesaro'dan İstanbul'da 92 sayı yenmesi düşünülmesi gereken bir soru.

Kerem'in sakatlıktan çıkıp form grafiğinin yükselmesi Efes için sevindirici. Kerem'in oyun kurucu mevkiinde takımı oynatması herkesin işini biraz daha rahatlatacak. Hücumu organize edebileceğimiz kanıtlandı. Savunmayı organize etmek ise oyuncuların isteklerinde ve yüreklerinde.

ÖMER ARAZ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır