kapat

05.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
'Kızımın katili sensin alçak'
"Beni Ercan mahvetti" diyerek intihar eden Gözde Kapısız'ın annesi, mahkemede Ercan Ökrenç'e "Kızım senin yüzünden öldü, katil" diye bağırdı

BAHÇELİEVLER'DE "Beni Ercan mahvetti" yazılı bir not bıraktıktan sonra yaşamına son veren Gözde Kapısız'ı ölüme sürüklediği iddia edilen 26 yaşındaki Ercan Ökrenç ilginç bir tesadüf sonucu yakalandı. Ökrenç, 50 milyon marklık kalpazan çetesiyle ile aynı yerde olduğu için tesadüf eseri gözaltına alındı. Demet Şener ve Ebru Şallı'nın televizyon programında hosteslik yapan Gözde Kapısız'ın yakınları, genç kızın eski sevgilisi tarafından tehdit edildiğini öne sürmüşlerdi. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan, daha sonra mahkemeye sevkedilen Ökrenç, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Suçlamayı reddeden Ökrenç hakime şöyle ifade verdi: "Gözde'yi tehdit etmedim. Onunla tam 2.5 yıl nişanlı kaldık. Ancak Gözde annesinin baskılarına dayanamadığı için ayrılma kararı aldık. Gözde benim telefonumu bir yerden bulmuş, beni arardı. Onların banyolarında sürekli gaz kokusu vardı. Belki de zehirlenmiş olabilir."

'KIZIMI TEHDİT EDİYORDU'
Ökrenç, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartılırken, adliye kapısında Gözde'nin annesi Oya Kapısız'ın saldırısına uğradı. Ercan Ökrenç, adliyeden ayrılırken de, "Gözde'nin öldüğüne inanamıyorum. Dünyada sevdiğim tek kadındı. Şimdi ben ne yapacağım? " diye bağırdı. Gözde'nin annesi Oya Kapısız ise, "Gözde'nin ölümüne neden olan bu alçak, kızımı sürekli rahatsız ediyordu. Zaman zaman tehdit ediyorduk Kızım onun yüzünden öldü" dedi.

Perihan YILDIZĞNeslihan KESKİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır