|
|
Terim finito
İmparator'un Fiorentina'dan istifasına Başkan Gori'nin teknik adam arayışları ve Brescia maçı sonrası yaşanan olaylar yol açtı
Paramla futbolcu alın
Fatih Terim, Fiorentina Teknik Direktörlüğü'nden istifa etti. Brescia beraberliği sonrası Başkan Gori ve İkinci Başkan Sconcerti'nin yeni hoca aramaları, Ocak ayında "Sezon sonu Fiorentina'dan ayrılacağım" açıklamasını yapan Terim'in kararını öne almasına yol açtı. Başarılı teknik adam istifasını Floransa'da Holiday Inn Oteli'nde basın toplantısıyla açıklarken, "Bu istifayla 1 milyon dolarlık tazminatımı kulübe bırakıyorum. Umarım, bununla iyi bir futbolcu alırlar" açıklamasını yaptı.
Yerine Mancini geldi
Terim ile birlikte sadece Türk değil, İtalyan yardımcıları ve kulüp genel direktörü Antognoni de istifa etti. Terim, Brescia maçı sonrası Gori ile soyunma odasında yaşanan itişmenin bardağı taşırdığını belirterek, "Benim de bir dayanma gücüm var. İlkelerim var. Madem sorun bendim, istifa ettim" dedi. İkinci Başkan Sconcerti, Terim'in yerine Roberto Mancini'yi getirdiklerini açıkladı.
|
Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|