kapat

26.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Çalışma dönemi bitti tıkla, gelsin!
Internetten öğrenciye büyük kıyak: Bitirme tezi ve ödevler sayfası 10 dolardan e-mail'e teslim ediliyor

HAYATIN her alanında etkisini iyice göstermeye başlayan internet siteleri başlarını ödevlerinden kaldıramaz hale gelen öğrencilerin de yardımına yetişti. Özellikle lise ve üniversite öğrencilerinin başını ağrıtan yıllık dönem ödevleri için artık kütüphane kütüphane dolaşmak gerekmiyor. Öğrencilerin dönem ödevi konusu bulmak ve hazırlamaktaki sıkıntılarını farkeden birçok internet sitesi arşivlerindeki binlerce hazır dönem ödevi ile tembel öğrencilerin yardımına koşuyor.

Şimdiye kadar yapılmış onbinlerce ödev ve üniversite bitirme tezini arşivlerinde bulunduran bu sitelerden yararlanmak çok basit. Öğrencinin yapması gereken tek şey aklına yatan ödevi seçmek ve gerekli formu doldurmak. Seçtiğiniz ödev sayfa başına 10 dolar ödemeniz kaydıyla birkaç dakika sonra e-mail'inize geliyor. E-mail kullanmıyorsanız sözkonusu site size ödevin tamamını 1 gün içinde faxla da gönderebiliyor.

İSTEDİĞİNİZ DİLDE
Başta Amerika olmak üzere tüm dünyadan büyük bir talebin oluştuğunu gören site sahipleri ödevleri çeşitli dillere çevirerek de alternatif bir hizmet sunuyorlar. Bu sitelerin en eskilerinden olan www.nocheaters.com İngilizcenin yanısıra ödevleri İspanyolca, Portekizce, Almanca, İtalyanca ve Fransızca'ya da çeviriyor. Çeviriler için sayfa başına ekstra 3.95 dolar isteniyor. www.cheathouse.com, www.nocheaters.com gibi paralı sitelerin yanısıra www.research-papers.com gibi ücretsiz siteler de belli başlı konularda genel bilgiler veriyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır