kapat

06.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Kadıköy adamı büyüler
Fenerbahçe Teknik Direktörü Denizli takımı için "Kundaktaki çocuk büyüdü" ifadesini kullanırken, derbiye "Şükrü Saraçoğlu'nun büyüsünü herkes biliyor" yorumunu getirdi

Artık koşuyoruz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli çoştu. Kupadaki Ankaragücü ve ligdeki İstanbulspor galibiyetleri ile moral bulan deneyimli hoca, "Beni en çok eksikleri hissettirmemek ve sahaya istediklerimizin çoğunu yansıtmak sevindirdi. Ne kadar eksiğiniz olursa olsun, oyunu skor olarak istediğiniz gibi yönlendiriyorsanız sorun yok demektir" dedi. Denizli, "Sezon başında ekibimizi oluştururken dar bir çerçevede aile gibi olmayı hedefledik. Önce emekledik, sonra ağır aksak yürümeye başladık, artık koşuyoruz. Kundaktaki çocuk artık büyüdü; istediğimiz kıvama geldi" ifadesini kullandı.

18 yıllık özlem bitecek
Denizli, yarınki kupa maçı için de iddialı konuştu: "Ali Sami Yen'deki lig maçımız taktik ve puan savaşı şeklindeydi. Daha çok savunma ve kontrataklar ile kurgulu bir oyun sergilemiştik. Ancak Şükrü Saraçoğlu'nun büyüsünü herkes biliyor. Bu ortamda Galatasaray ile randevumuzun daha farklı ve zevkli geçeceğine inanıyorum. Final için tek bir maç... 18 yıllık özlemi bitirebilmemiz için mutlak kazanma düşüncesi ile çıkacağımız bir maç... Kazanacağız."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır