kapat

06.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Altın makas!
Baliç: Denizli'den hâlâ af çıkmadı. Dünkü idmana katıldı ama ilk 11 oynaması çok zor
Hagi: Lucescu, kadroya almak istemiyordu. Sakatlanınca sorun kendiliğinden çözüldü

3 silahşörlar kayıp
Yarınki Fenerbahçe-Galatasaray randevusu öncesi iki ezeli rakibin hücum silahları sıkıntı yaratıyor. Andersson'un yokluğunda Baliç-Rapajç ikilisine bel bağlayan Fenerbahçe'de Baliç'in durumu soru işareti. Son İstanbulspor maçında sakatlıkları sebebiyle Baliç'i 18'e, Rapajç'i 11'e almayan teknik direktör Denizli'nin, derbide Baliç'i ilk 11'e almayı yine düşünmediği öğrenildi.

Revivo herkesi keser
Revivo'nun İstanbulspor sınavında sergilediği müthiş futbol, Baliç'in Ankaragücü maçında oyundan alınınca yaptığı hareketler, Boşnak yıldızın iyileşse bile kulübede oturacağının işaretleri olarak yorumlanıyor. Sarı-lacivertlilerin teknik heyetinde "Revivo tutturduğu formla takımdaki herkesi kesebilir" görüşünün ağır bastığı öğrenildi.

Denizli'nin ince hesabı
Teknik heyete yakın çevrelerde "F.Bahçe, G.Saray'ı Baliç'siz yenerse, bu, büyük ölçüde Denizli'nin zaferi olur. Denizli büyük güç kazanır ve disiplin konusunda yumruğunu masaya vurmuş olur" yorumları yapılıyor. Yine de Baliç'in kendisini iyi hissetmesi halinde 18 kişilik maç kadrosuna alınacağı ve derbinin ilerleyen dakikalarında skora göre kendisinden yararlanılmasının mümkün olduğu ifade ediliyor.

Ya tutmazsa!
Baliç'in 18'e alınmasının ardında Boşnak yıldızı kesme operasyonunun riskinin yattığı öğrenildi. Baliç hiç oynamaz ve Fenerbahçe Galatasaray'a yenilip kupaya veda ederse yönetimin Mustafa Denizli'yi sert bir şekilde eleştirmesi olası... Bu yüzden, Denizli iki ucu keskin bıçak gibi olan bu konudaki kararını maç saatine kadar değiştirebilecek. Mustafa Denizli'nin kafasında Baliç'i oynatmamanın daha ağır bastığı öğrenildi.

Suat da sakatlandı
Galatasaray'da ise Hagi şoku yaşanıyor. Erzurum maçındaki disiplinsiz hareketleri sebebiyle dinlendirilmesi gündemde olan Romen yıldızın sol diz iç yan bağlarında ödem ve zedelenme belirlendi. Hagi 3 hafta forma giyemeyecek. İdmanı yarıda bırakan Suat'ın durumu yarın belli olacak. Capone ve Ahmet ise hızla iyileşiyor.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU - GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır