kapat

06.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Şok! Şifo'ya 11 yolu açıldı
Scala, dünkü taktik çalışmasında Mehmet'i asların ağırlıkta olduğu sarı takımda oynattı. Beşiktaş yönetimi Ç.Rizespor maçının saatinin değiştirilmesi için federasyona başvurdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, Antalyaspor maçındaki oyunundan sonra övgüler yağdırdığı Mehmet'i dünkü idmanda asların ağırlıkta olduğu takımda denedi.

Düz koşuyla başlayan idmanda İtalyan teknik adam, yarım sahaya üç kale koydurarak blok hücum ve savunma çalışması yaptırdı. İdmanı kenarda izleyen Scala'ın Mehmet'i, ErmanÜmit-Bayram-Nihat-İbrahim-Nouma-Ahmet ve Fazlı'dan oluşan sarı takımda oynatması da dikkatleri çekti.

Federasyon'a başvuru
Sakatlıkları süren Münch, Khlestov ve Tayfur düz koşu yaparken, Tayfur'un kupa maçında oypnama ihtimali yüksek.Öte yandan siyah-beyazlı yönetim, başlama saati 13.30 olarak açıklanan Çaykur Rizespor maçının 17.00'de oynanması için federasyona başvurdu. Yönetimin, takımın uykudan kalkıp, erken saatte maç oynamasını sakıncalı bulduğu için bu yola başvurduğu ve bugün federasyondan cevap beklediği belirtildi. İletişim Komitesi Başkanı Hayri Cem bugün basınla toplantı yapıyor.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır