kapat

06.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
4 kadın 4 dram!
Şükran Şenyurt kapkaççı terörünün, Hikmet Dinler ihmal ve fakirliğin, Neşe Batıgün gözü dönmüş bir kocanın, Ezine Çelik ise ihtirasının kurbanı... Bu kadınların hikayeleri farklı ama kaderleri hep aynı

1-KAPKAÇÇI TERÖRÜ BU HALE GETİRDİ
iki kolu kırılan, beyin travması geçiren Şükran Şenyurt, TCDD'ye dava açıyor...

TABURCU EDİLDİ
Yenikapı Tren İstasyonu'nda banliyö trenine bindiği sırada bir kapkaççının çantasını alıp kaçması üzerine hareket halindeki trenden atlayarak iki kolu kırılan ve beyin travması geçiren Şükran Şenyurt, günlerce süren tedavisinin ardından hayata döndü ve hastaneden taburcu edildi.

KAPI AÇILMAMALI
Şenyurt, trenlerin de metrolarda olduğu gibi hareket ettikten sonra kapılarının açılmaması gerektiğini belirterek, "Çalınan parama yanmıyorum. Ancak az daha canımdan oluyordum. Devlet Demiryolları hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağım" dedi.

2-ÇOCUKLARINI LAĞIM ZEHİRLEDİ
Kanalizasyon atığı karışan dereden su içen 4 çocuk ile anneleri ölümden döndü..

MİKROP AKIYOR
Küçükçekmece Menekşe'deki tek odalı gecekondularının yanından akan ve lağım suyu karıştığı öğrenilen dereden su içen, 1, 3, 4 ve 5 yaşlarındaki 4 kardeş ile anneleri zehirlendi.

ÖFKE KUSTU
Melek, Fatoş, Elif ve Hanım adlı çocuklar ile anneleri Hikmet Dinler tedavi altına alınırken, öfkeli baba Fikret Dinler, lağım suyu karışan dereyle ilgili önlem almayan yetkililere ateş püskürdü.

3-KISKANÇ KOCA, KARISININ ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKTI
Neşe Batıgün, eşinin yargılandığı duruşmaya yüzündeki maskeyi çıkarıp peruk saçıyla katıldı

MASKEYİ ÇIKARDI
Kendisini aldattığını iddia eden eşi Orhan Batıgün tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Neşe Batıgün önceki gün görülen duruşmaya, daha öncekilerin aksine yüzündeki maske ve başörtüsünü çıkarıp iyileşmeye başlayan yüzünü açıkta bırakarak ve peruk saçıyla katıldı.

SAVAŞACAK
9 Yaşındaki kızı Aylin için yaşadığını belirten Batıgün, "Kızımın sevgisi bana hayat verdi. Canavar eşimin bana yaşattığı kabusu Aylin'in sevgisi yok etti" dedi.

4-YAVRUSUNU KUCAKLADI
Mahkemede Ayşe'sini öpmeye doyamadı

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
Çatalca'da, imam nikahlı eşi Adnan Tekin'i sevgilisi Cengiz Özkan'la birlikte öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ezine Çelik, duruşmada suçlamaları yine reddetti.

YANINA KOŞTU
24 Yıl hapis talebiyle yargılanan Çelik, duruşma sonrası 1.5 yaşındaki kızı Ayşe'nin yanına koştu. Kızına sıkı sıkı sarılan Çelik'in bu davranışı herkesi duygulandırdı.

PERİHAN YILDIZ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır