kapat

04.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre haftanızı
Balık'taki yükselişini tamamlayan Venüs'ün Koçtaki durumu daha çocuksu ve derin olmayan bir aşk anlayışının hakim olacağı bir devreye işaret ediyor.

Merkür geri hareketinin sonucu olarak çarşambadan itibaren Kova'daki yolculuğuna devam etmeye başlıyor. Genel etkileri, gecikme veya aksama, geçmişten kaynaklanan sorunların tekrar ortaya çıkma olasılığı ve özellikle elektronik aletlerde kaynağı belli olmayan sorunlar olarak gözlenebilir.

KOÇ: Kova burcunda ilerleyen gezegenlerin etkilerini organizasyon konularında hissedebilirsiniz. Grup çalışmaları ve ideallerinizin ön planda bulunacağı bu devrede amaçlarınızın sonuçlarını elle tutulur bir biçimde almak sizin için önemli olacaktır. Yaşamınızın anlamını, çalışma arkadaşlarınızla birlikte oluşturduğunuz organizasyonlarda alacağınız görevlerle yeniden sorgulayabilir ve bu konuda girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Venüs kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artıracak ve aşk konusunda şans getirecektir.

BOĞA: Kariyerinize ve mesleğinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz. Sizin açınızdan gerçek bir gerilim oluşturabilecek bu devrede kendinizi özellikle iş ve aile yaşamınız üzerine yoğunlaşmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve anlaşmalarınız bu dönemde hassasiyet kazanabileceğinden her türlü anlaşma için acele etmemeli sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Kariyeriniz için yepyeni fırsatlar sözkonusu.

İKİZLER: Kova burcunda ilerleyen gezegenlerden olumlu etkilenen burçların arasında siz de bulunuyorsunuz. Özellikle yaşamınızda ufuklarınızı genişletmeye önem verdiğiniz konularla ilgili girişimleri yapabilmek için fırsat bulabileceğiniz şanslı bir devredesiniz. Eğitim konuları, yolculuklar ve felsefi konular bu devrede ön plana çıkabilir ve sizi heyecanlandıracak özellikle de aşkla ilgili gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yöneticiniz Merkür'ün geri gitmesi eski bir aşkı yeniden gündeme getirebilir.

YENGEÇ: Bu hafta Güneş Merkür'ün paylaşımlarınızı temsil eden sektörünüzde bulunması hisseli konularla ilgili gelişmeleri ve başlangıçları ön plana çıkartabilir. Gezegenlerin konumu bu devrede sizi özellikle paylaştığınız değerlerle ilgili konularda etkileyecektir. Cinselliğinizi yoğun olarak hissedebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınız konusunda da hassas davranabilirsiniz. Geri giden Merkür vergi, sigorta ve mirasla ilgili konularda aksaklık yaratabilir.

ASLAN: Karşıt burcunuz Kova'da ilerleyen Güneş ve Merkür, enerjinizi ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaştırabileceğinize işaret ediyor. Bu hafta anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Fakat geri giden Merkür'ün huzursuzluk veren etkileri sabit fikirliliğin her türlü ilişkiniz üzerinde negatif etki yapabileceği konusunda uyarıyor.

BAŞAK: Kova burcunda bulunan gezegenler bu hafta sağlığınızı ve iş yaşantınızı temsil eden konularda sizi etkileyecektir. Sağlığınız, rutin işleriniz ve genel çalışma hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta kendinize daha çok özen göstermek isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilir ve işlerinizin sonuçlarını somut bir biçimde görmek isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çare bulmak için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

TERAZİ: Gezegenlerin konumundan bu hafta en olumlu etkilenen burçların arasındasınız. Yaratıcılık gerektiren her türlü alanda kendinizi gösterme fırsatı bulabilir ve gezegenlerin olumlu etkilerini özellikle sevgi konusunda yapacağnız girişimlerden faydalanarak gözleyebilirsiniz. Spekülatif konuların da ilginizi çekebileceği gözlenirken eğlence yaşamınızdaki yoğunlaşma sizi mutlu edebilir. Fakat geri giden Merkür'ün konumu maddi konularda aşırı risk almaktan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor.

AKREP: Bu hafta anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Koç burcunda ilerlemeye başlayan Venüs'ün konumu enerjinizi eğlence ve yaratıcılık konularına yönlendirebileceğinizi açıklıyor... Duygularınızı yoğun olarak hissedeceğiniz bu devrede enerjinizi cinsel ilişkilerinize kanalize etmek sizin için önemli olacaktır.

YAY: Bu hafta Kova burcundaki yoğunlaşmanın etkilerini yakın çevreniz üzerinde hissedebilirsiniz. Çevresel faktörlerin üzerinizde olumlu etki yapabileceği bir devredesiniz. İletişim, eğitim ve yolculuk konuları ön planda olabilir ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilirsiniz. Merkür'ün geri gidiyor olması sizi zaman zaman girişimleriniz konusunda tereddüte düşürse de bu devrenin sizin açınızdan olumlu olduğu söylenebilir.

OĞLAK: Bu hafta Kova burcundaki gezegenlerin etkilerini özellikle ruhsal ve maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün konumu özellikle hafta başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir. Parasal kaynaklarınızı yeniden gözden geçirerek yeni harcamalara yönelebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü güçlendirmek için doğal yollardan yararlanmak bu hafta sizin için çok rahatlatıcı olabilir.

KOVA: Burcunuzdaki gezegenler sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Pek çok Kova burcu burçlarında ilerleyen gezegenlerin etkisiyle yaşamlarında fiziksel ve ruhsal anlamda yeni başlangıçlar yapma isteğinde olacak ve bunun için girişimde bulunacaklardır. Koç burcunda ilerlemeye başlayan Venüs, çevresel faktörlerinizi düzeltiyor.

BALIK: Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür'ün etkileriyle bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebileceğinizi de göze almanız gerek. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Burcunuzda ilerlemekte olan Venüs, kişiliğinize çekicilik kazandırırken aşk konusunda girişimler yapmak için hevesli olabileceğinizi de belirtiyor.

AYDA ERSAN SAVAŞ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır