kapat

05.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
KISA KISA KISA

Tugay harika
GLASGOW Rangers formasını giyen Tugay, İskoçya Ligi'nde üç günde Aberdeen ve Dunfermline karşısında attığı gollerle gündeme oturdu. The Sunday Times Gazetesi, "Dunfermline ve Aberdeen karşısında attığı goller Rangers'in şampiyonluk yarışında kalmasını sağladı" dedi. Advocaat'ın bu oyunucuyu daha önce yeterli olmamakla suçladığını kaydeden gazetede Tugay'ın takım arkadaşı Bert Konterman'ın, "Kariyerimde oynadığım en iyi oyunculardan biri, Tugay" sözlerine yer verildi. Sunday Mail ise, "En iyisi kesinlikle Tugay" başlığını kullanarak futbolcumuzu övdü.

Hido'ya büyük övgü
NBA'DEKİ temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, NBA'in internet üzerindeki resmi sitesine konuk oldu. Makalede Kings Koçu Rick Adelman'in ağzından, "Daha çok dakika alabileceği zayıf bir takımda oynasa ligin en iyi 2-3 çaylağından biri olur" sözlerine yer verildi. Sonuçlar: Clippers-Portland: 90-89, Vancouver-Chicago: 91-84, Utah-Seattle: 111-91, San Antonio-Houston: 90-88, Milwaukee-Indiana: 104-85, Dallas-G.State: 101-95, Cleveland-Detroit: 81-88, Orlando-Atlanta: 96-84, Toronto-Minnesota: 105-108, Washington-Denver: 100-105.

Davenport acımadı
JAPONYA'NIN Tokyo kentinde yapılan Pan Pasifik Açık Tenis Turnuvası finalinde Lindsay Davenport, bu turnuvada son iki yılın şampiyonu, Martina Hingis'i 6-7, 6-4 ve 6-2'lik setlerle yenerek şampiyon oldu. Turnuva şampiyonu Davenport 175 bin doların sahibi olurken, Hingis 94 bin dolar kazandı. Tam 174 haftadır bayanlar tenis sıralamasında ilk sırada bulunan Martina Hingis, son 5 turnuvanın finalinde 4 yenilgi aldı.

En nefesli hakem METİN TOKAT
Antalya'da başlayan UEFA Semineri'nin yıldızı Tokat'tı Geleneksel UEFA Hakem Semineri dün Antalya'da başladı. Avrupa'nın 36 ülkesinden seminere katılan toplam 44 üst düzey hakem, Antalya 100.Yıl Spor Kompleksi'nde çalışmalara başladı..

Aralarında Pierluigi Collina, Helmut Krug ve Anders Frisk'in de yeraldığı üst düzey hakemler koşu testlerine tabi tutuldu. Metin Tokat 12 dakikada 3 bin 400 metre yaparak Avrupa'nın nefesi en güçlü hakemi olduğunu gösterdi. Rahatsızlanan Yunan hakem Kyros Vasaros ise hastaneye kaldırıldı. Vasaros, ilk tedavinin ardından otele döndü,.

MUSTAFA YALÇIN-Antalya

Cimbom'a darbe
VOLEYBOL Erkekler A1 Ligi'nde Marmara Koleji, nefes kesen maçta G.Saray'ı 3-2 mağlup etti. 90 dakika süren maçta setler 20/25, 25/23, 20/25, 25/22 ve 15/12 sonuçlandı. Diğer maçta Halkbank, Bursaspor'u 3-1 yendi.

Dadaşlar geleceğe umutla bakıyor
ERZURUMSPOR Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Hasan Fehmi Altıntaş, mavi-beyazlı ekibin Galatasaray maçında iyi bir futbol sergilediğini belirterek, "Bu maçtan puan almalıydık" dedi. Galatasaray karşılaşmasında sergilenen futboldan memnun olduklarını ifade eden Hasan Fehmi Altıntaş, "Ligde kalma mücadelesi veriyoruz ve gelecek haftalarda Erzurumspor'un daha başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Bravo kızlar!
GARANTİ-TED Uluslararası Bayanlar Kapalı Kort Tenis Turnuvası'nda TED Kulübü'nden Duygu Akşit Oal-Elena Yaryschka çifti birinci oldular. Çiftler finalinde Rus Kondratieva-Mussiakova ikilisiyle karşı karşıya gelen ekibimiz 6-3 ve 6-0'lık setlerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Teklerde ise finalde Macar Czink'i 5-7, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-1 yenen Çek Zdenovcova şampiyon oldu.

Siirt'te disiplinsiz oyunculara ceza
SİİRT İkinci Başkanı Nevaf Bilek, Çaykur Rizespor maçında disiplinsiz davranışlarda bulunan futbolcuların yönetim tarafından cezalandırılacağını söyledi. Nevaf Bilek, deplasmanda Çaykur Rizespor ile yaptıkları karşılaşmada kötü bir oyun sergilemediklerini belirterek, "Bazı bireysel hatalar sonucunda sahadan 3-0 yenik ayrıldık. Bu maçta disiplinsiz hareketler yapan arkadaşlarımız gerekli cezayı alacaklardır " dedi.

Capello coştu!
İTALYA Birinci Futbol Ligi'nde Avrupa Birliği'ne dahil olmayan 65 futbolcunun pasaportlarının incelenmesi için, ülkedeki 10 savcı soruşturma başlatmakla görevlendirildi. Roma Teknik Direktörü Fabio Capello ise, geçen sezon şampiyon olan Lazio'nun Arjantinlisi Veron'un sahte pasaport olayını hatırlatarak, "Veron bizi aldattı. Kurallara göre Lazio'nun geçen yılki puanları silinmeli. Sanırım Juventus da bunu ister" dedi. Lazio Başkanı Sergio Cragnotti ise, "Fabio Capello saçmalıyor" yorumunu yaptı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır