kapat

05.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
4x4 TRABZON
Düello şeklindeki maçta bir Bursa bir Trabzon öne geçti, son gülen Timsahlar oldu. Yeşil-beyazlıların golleri, Murat Sözkesen (2), Moshoeu ve Fatih'ten geldi

Kupada Çarşamba günü evinde G.Saray'a 4-1 yenilen Trabzon, dün de ligde Bursa'da 4-2 kaybetti. 14'te Murat Sözkesen, 3 defans oyuncusunu geçip takımını öne geçirdi: 1-0. 17'de Yanchev'in ortasına sert vuran Gökdeniz, eşitliği sağladı: 1-1. 23'te Hami'nin pasında Oktay, Trabzon'u öne geçirdi: 1-2. 26'da Moshoeu beraberliği getirdi: 2-2. 40'ta Moshoeu'nin ortasında Murat Bursa'yı üstünlüğe taşıdı: 3-2. Trabzon 2. yarı defans güvenliğini bırakıp saldırdı. Ama Bursa da ani ataklarda tehlikeler yarattı. 86'da Fatih, skoru ilan etti: 4-2.

Şımartılmış bunlar
Trabzon Teknik Direktörü Tekelioğlu, maçtan sonra çok ağır konuştı: "Trabzon'un onuru ayaklar altına alındı. Şımartılmış, yerinin garanti olduğunu düşünen futbolcular var. Bazı oyuncuların geçen dönem performanslarıyla şimdiki performanslarını karşılaştırdığımızda bu ortaya çıkıyor. Hepsini açıklayacağım." Hami ise, "Bu sonuçtan dolayı kimse kendisini soyutlayamaz" dedi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır