kapat

05.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Şerefe Serhat
İstanbulspor bushi ile öne geçti.. 3 gün önceki kupa maçının kahramanı Serhat,2. yarıda 3 puanı getirdi

Önümüz acık
F.Bahçe'nin hocası Denizli, "Büyük takım olduğumuzu gösterdik. Keyif veren bir futbol oynayarak yolumuza devam ediyoruz" dedi

Zorluklar geride kaldı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Denizli, İstanbul maçındaki futbolu övdü: "Takım olma yolunda zorlukları geride bıraktık. Büyük takım olduğumuzu gösterdik. Keyif veren, mücadeleci futbol oynayarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüz açık. Sakatlık sıkıntısını da bertaraf ettik.

Serhat görevini yaptı
Denizli, attığı iki golle F.Bahçe'yi galibiyete taşıyan Serhat için de "Tek başına onu değerlendirmek doğru olmaz. Futbol bir takım oyunudur. Serhat da bunun içinde üzerine düşeni başarıyla yapmıştır. Çarşamba günü G.Saray'la zorlu bir maç oynayacağız. Büyük takımlar için her rakip aynıdır. Ama Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi de biraz farklıdır" dedi.

Celil siftah yaptı
F.Bahçe'ye bu sezon Samsun'dan gelen Celil, ilk kez bir resmi maçta oynadı. Sezon başında ilk idmanda sakatlandığından beri forma giyemeyen Celil, 80. dakikada Rapajç'in yerine oyuna alındı. İlk yarıdaki G.Saray-F.Bahçe maçında kırılan koltukları aynı şekilde gören sarı-lacivertliler isyan etti. Yöneticiler, "Biz koltukların parasını ödedik. Ama herhalde bu paralar da futbolcuların primlerine gitmiş" dediler.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır