kapat

05.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Deprem bölgesine okullu yardım...
Marmara depremden sonra Akyazı'da okul kuran Johnson& Johnson, şimdi bu okula bilgisayar laboratuvarı ekliyor

Deprem bölgesine çeşitli yardımların yanı sıra kalıcı bir şeyler de yapmak isteyen Johnson&Johnson, deprem belgesinde ve özellikle Akyazı'da bir okul yaptırmak için çalışmalara başlıyor. Okul yapımı için hemen kollları sıvayan Johnson&Johnson, Teknik Direktör Yasemin Uzuner'in başkanlığı ile 5 ay içinde okulun yapımını tamamlıyor.

20 Ağustos 2000'de öğrenime açılan 16 derslikli "J&J Konuralp İlköğretim Okulu" 1000'e yakın öğrencisine eğitim veriyor.

"Johnson&Johnson'lar bulundukları ülkelerde topluma yardım etmek zorundadırlar" ilkesinden hareketle tüm Johnson&Johnson şirketlerinin bütçelerinden toplanan parayla yaptırılan okula bügünlerde de 21 bilgisayarlı bir laboratuvar ekleniyor.

Solum cihazlarının yanında bir firmayla ortaklaşa diyaliz merkezi de kuran Johnson& Johnson'nın depremzelere yaptığı yardımlar bunlarla sınırlı değil. İlk günlerde ilaç ve sıhhi yardımın dışında binlerce baraka yaptırmış.

HER ALANDA YARDIM
Sadece deprem bölgesinde ve afet zamanlarında değil her zaman toplumun eğitim ve sağlık hizmetlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Johnson&Johnson'un Ankara'daki iki hastanede Anne-Bebek Eğitim Merkezi bulunuyor. Sağlık Bakanlığı'yla ortak çalışmalar sonucu yaptırılan merkezde, annelerin bebeklerine daha iyi bakmaları için bir eğitim programı da yürütülüyor.

Az gelişmiş bölgelerde Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen anne ve bebek eğitimlerine de katkıda bulunuyor. Johnson&Johnson Teknik direktörü Yasemin Uzuner, firmasının her zaman toplumun sağlık ve eğitimiyle ilgilendiğini ve ilgilenmeye devam edeceğini belirterek bunu görev bildiklerini söylüyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır