kapat

30.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Biraz zaman

Başarı hemen gelmez. Bunun için uzun bir zamana ihtiyaç olabilir. Yalnız, yaptığınız işlemin doğru olması koşuluyla...

Şu andaki muhalefet gruplarının Serdar Bilgili ve ekibini eleştirmesini erken ve acımasız buluyorum. Zira kendileri uzun zaman yönetimde olmuş ve hiç bir başarı sağlayamamışlardır. Son sözü kongre söylemiş ve yeni yönetici kadrosunu tercih etmiştir. Ancak bana göre Serdar Bilgili, ummadığı kadar deneyimsiz olan yönetimin faturasını şimdi kendi ödüyor. Sayın başkanın en büyük hatası medya ile aşırı görüşmesi... Zira medya her lafı, manşete taşımak için saptırır. Onların amacı gazeteyi sattırmak ve araç olarak bu tip popüler kişileri kullanmak. Eğer bu dengeyi çok iyi sağlayamazsan medyanın oyuncağı olursun. Bir de Beşiktaş yönetiminde "Kol kırılır yen içinde kalır" misali hiç olmadı. Sayın Bilgili ekibine sahip olamadı. Devamlı basına bilgi sızdırdılar. Tüm bunlar Beşiktaş'a zarar verdi.

Erol Kaynar'ın yaptığı büyük hata. Her ne olursa olsun, istifa yanlış. Takımı yarı yolda bırakmak olmaz. Nasıl Barcelona galibiyetinde basına eleştiriler getirip takıma ve ekibe sahip çıkıyorsan, kötü günlerde de sahip çıkacaksın. İstifa korkaklıktır, kaçmaktır.

Olumlu şeyler gördüm
Son seyrettiğim hazırlık maçında Beşiktaş'ı o kadar farklı gördüm ki, rakibine bilhassa ikinci yarıda pozisyon vermedi. Bir topa üç kişi basıyor. Erman'ı fevkalade iyi buldum. Yasin artık patron gibi oynuyor. İlhan ile Tunç kaliteli işler yapıyor. İbrahim dopingli gibi oynuyor. Çok ümitlendim.

Bir-iki takviye şart. Ancak naklen yayın ihalesi yapılamadığı için para sorunu var. Söz veren idareciler para vermiyor. Borsa iyi gitmedi. Halka arz gecikti. Ama biraz sabır. Beşiktaşlı, tüm hatalarına rağmen sayın Bilgili'nin yanında olmalı. Beşiktaş hepimizin Beşiktaş'ı. Bırakalım muhalefeti, tek vücut olalım. İmkanlar bu kadar. Herkes üstüne düşen görevi yapsın. Hataları tartışmak kimseye fayda getirmez.

Sayın Bilgili de inşallah hatalarını anlamıştır. Türkiye'nin en büyük camiası olan Beşiktaş camiası, tek vücut olursa, inanın bileğini kimse bükemez.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır