kapat

30.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Teftiş kabusu
Ankara'nın her şikayet dilekçesi için bir müfettiş göndermesi belediyeleri bunalttı. Baskı şekline dönüşen teftişler, başkanların hizmetini engelliyor

GİDEREK ABARTILDI
Belediye başkanları denetimin abartılarak psikolojik baskıya dönüşmesinden yakınıyor. En ufak şikayet için bile müfettiş gönderilmesi tüm Belediye Başkanlarını üzüyor, bunaltıyor, yılgınlığa itiyor. Bu da hizmeti aksatıyor. Çoğu başkan, "Hizmet yapıp soruşturmaya alınmaktansa, oturmak daha sağlıklı hale getirildi" diyerek dert yanıyor.. İşte başkanlardan görüşler.

USANDIRDILAR
Selami Öztürk (Kadıköy)

Bazen haftanın 3-4 gününü denetimde geçiriyoruz. Yerli yersiz denetimler usandırdı. Moral bozuyor, hizmet şevkimizi kırıyor. Bizlere potansiyel suçlu gibi bakılmasını içimize sindiremiyoruz, etkileniyoruz.

GÖNÜL KIRICI
Erol Kaya (Pendik)

İçişleri Bakanlığı aslı esası olmayan komik şikayetlere müfettiş gönderiyor. Gönlümüz kırılıyor. Bence işin başında Valilik tarafından ön soruşturma yapılmalı. Eğer gerekli görülürse bir müfettiş yollanmalı...

AYAĞA DÜŞTÜ
Hasan Akgün (B. Çekmece)

Müfettişlik kurumunu da ayağa düşürüyorlar. İşi gücü bıraktık müfettişlerle uğraşıyoruz. Daha tutarlı ve ciddi bir sistem kurulmalı. Hizmet etmeye çalışan insanlar korkutulmamalı. Bu çok yanlış..


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır