kapat

24.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Kournikova yine havlu attı
Rus tenisçi, Avustralya Açık'ta ilk kez oynadığı çeyrek final maçında Davenport'a karşı varlık gösteremedi

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda bayanlarda 2 numaralı seribaşı ABD'li Lindsay Davenport, çeyrek final maçında Anna Kournikova'yı 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek ilk dörde kaldı. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda ilk kez çeyrek final oynayan Kournikova böylece bir turnuvadan daha hüsranla ayrılmış oldu.

Rus tenisçi 4 kez katıldığı Avustralya Açık'ta daha önce 1999'da ve geçen yıl en iyi derecelerini yapmış, 4. turda elenmişti. İlk kez çeyrek finale çıktığı bu turnuvada da yarı finale çıkamadan veda etti.

'Harika Kız' sahnede
Kournikova'yı çeyrek finalde safdışı bırakan Davenport'un yarı finaldeki rakibi ise, turnuvanın 4 numaralı seribaşı Monica Seles'i 5-7, 6-4 ve 6-3'lük setlerle geçen 12 numaralı seribaşı ABD'li Jennifer Capriati oldu.

Capriati, 90'ların başında "Harika Kız" olarak kortlarda fırtına gibi esmiş, 1992 Olimpiyat şampiyonluğunu kazanmış, ancak uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle uzun yıllar sporun dışında kalmıştı.

Agassi tam gaz
Turnuvada tek erkeklerde 6 numaralı seribaşı, geçen yılın şampiyonu, Andre Agassi, Todd Martin karşısında setleri 7-5, 6-3 ve 6-4 kazanarak kariyerindeki 20. Grand Slam yarı finaline yükseldi.

ABD'li tenisçinin yarı finaldeki rakibi turnuvanın 14 numaralı ismi Dominik Hrbaty'i 6-2, 6-7 (4-7), 7-5 ve 6-0'la geçen Avustralyalı Patrick Rafter oldu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır