kapat

24.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Bir gün mutlaka
Galatasaray'da kalıp kalmayacağı aylardır tartışılan Brezilyalı golcü Eurosport'a içini döktü: "Galatasaray'a gelmekle en doğru seçimi yaptım, ama geleceğim İtalya veya İspanya'da."

Hayalindeki ligi açıkladı
Galatasaray'ın Brezilyalı golcüsü Mario Jardel'den, Eurosport'a çarpıcı açıklamalar... Aylardır Galatasaray'da kalıp kalmayacağı tartışılan, Benfica'nın teklifleri ile aklı karışan Jardel'in sözleri İtalya veya İspanya'da oynamayı kafaya taktığını gösteriyor: "Galatasaray'a gelmekle en doğru seçimi yaptım. Ama geleceğim İtalya veya İspanya'da. Bir gün mutlaka bu ülkelerde oynayacağım."

Top sürmeye para almıyorum
Galatasaray'a gelerek Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı elde ettiğini kaydeden Jardel, "Seçimim doğruydu. Son iki yılın en golcü futbolcusuyum. Ama hâlâ eleştiriliyorum. Türk medyasıyla sorunlarım var. Hızlı olmadığımı, Galatasaray'ın benim için fazla para ödediğini söylüyorlar. Oysa bana gol atmam için para ödeniyor, top sürüp orta yapmam için değil. Ben de işimi yapıyorum" dedi

İtalyanlar potansiyelimi bilir
Sezon sonu için Benfica'dan teklif aldığını kaydeden Brezilyalı yıldız şunları söyledi: "Profesyonel bir futbolcuyum. Teklif, Galatasaray ve benim için iyi olursa kabul edebilirim. Ama birçok futbolcu gibi aklım İtalya ve İspanya'da. Potansiyelimi, çok gol atabileceğimi biliyorlar. Milli Takım'da Romario'nun yedeği olabileceğim söyleniyor. Kabul etmiyorum. 2002 finallerinde Brezilya'da oynamak istiyorum."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır