kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Beşiktaş'ta gözler Scala'ya çevrildi
Yönetim Almanya'da Bayern Münih'in liberosu Andersson'la temasa geçen İtalyan hocayı bekliyor. Transfer için 9 gün kaldı

Beşiktaş'ta libero transferi için gözler Scala'da. Almanya'da Bayern Münih'in liberosu Patrik Andersson ile masaya oturan İtalyan hocadan gelecek habere göre harekete geçeceklerini söyleyen siyah-beyazlı yöneticiler, "31 Ocak'a kadar vaktimiz var ve Scala iki oyuncunun üstünde duruyor. Ancak anlaşma olmazsa yola elimizdeki yabancılara devam ederiz" dediler.

Kaynar'ı ikna turları
Öte yandan Erol Kaynar'ın istifasıyla sarsılan yönetim bu sorunu çözmek için kolları sıvadı. Başkan Bilgili'nin henüz istifayı kabul etmediği öğrenilirken, Kaynar'ın da yakın çevresine geri dönüşünün mümkün olmadığını söylediği belirtildi.

Ceylan da mı bırakıyor?
Yönetici İzzet Ceylan'ın da özel işlerini bahane ederek istifa etmeyi düşündüğü fakat başkan Bilgili'nin engel olduğu öğrenildi. Bu arada kasığındaki sakatlığın geçmeyeceği kesinleşen Halilagiç, futbolu bırakıp bırakmama kararını yarın Scala ile yapacağı görüşmede açıklayacak. Sudan maçı için Nijerya Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılan kaleci Shorunmu'nun 30 Ocak'ta döneceği açıklandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır