kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Büyük değişim
Kanarya Adaları'nda eleştirilen sarı-kırmızılıların Antalya kampında yakaladığı olumlu havayı Genel Koordinatör Tanman, "Antalya milat oldu" diye açıkladı

Kanarya Adaları'nda katıldığı Maspalomas Turnuvası'nda sergilediği futbol ve aldığı sonuçların yanı sıra takım içinde oldukça sorunlu görünen G.Saray, Antalya'da bambaşka bir tablo çizdi. Maspalomas Turnuvası'nda PSV'yi 2-1 yenen, 2. maçında Leverkusen'e 2-1 yenilirken 6 sarı, 2 kırmızı kart görüp, futbolcular arasındaki kavgalara sahne olan Cimbom, Antalya Turnuvası'nda bu kötü görüntüden çok uzaktı.

Lucescu yakın takipte
Antalya'da Pogon'u 6-1, W.Bremen'i de 2-0 yenen sarı-kırmızılılardaki bu değişimi Genel Koordinatör Cüneyt Tanman şöyle açıkladı: "Sahada ürettiğimiz güzellikleri gölgelememe konusunda büyük atılımlar yaptık. Futbolcularla iyi ilişkiler kurduk, iyi sonuçlar da aldık. Biz sadece Galatasaray'da varolan şeylerin hatırlatmasını yaptık. Hedeflediğimiz bütün noktalara ulaştık."

Bu arada teknik direktörü Lucescu, dün Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Deportivo'nun Malaga'yı 3-1 yendiği maçı izledi.Cimbom'un bir başka rakibi Milan ise evinde lider Roma'yı 3-2 mağlup etti.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır