kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Marul yiyerek 10 kilo verdi
İzgi, Meclis Başkanlığı koltuğuna oturduğunda 102 kiloydu. Üç ay içinde sıkı diyetle 92 kiloya düştü

Meclis Başkanı Ömer İzgi'ye, "marul diyeti" yaradı. Meclis koltuğuna oturduğunda 102 kilo olan İzgi, uygulamaya başladığı sıkı diyet sayesinde önce 96 kiloya, şimdi de 92 kiloya düştü. İzgi, kilo verdiğini belirterek, "10 kilo zayıfladım. Şimdi daha da formundayım" dedi.

ZOR ALIŞTIM
Makama oturduktan sonra geçtiği check-up kontrolünün ardından şekere bağlı olarak zayıflaması istenen İzgi, sıkı bir diyete başlamıştı. Özellikle eşi Aysel Hanım ve kızlarının baskısıyla diyete harfiyen uyduğunu belirten İzgi, "Başlangıçta eşim bir yana, çocuklar bir yana oturup şu kadar marulu yiyeceksin diyorlardı. Şimdi artık alıştım. Meclis'te ya da başka yerde olayım, diyete uymaya özen gösteriyorum. Şekersiz ve yağsız yiyorum. Et yerine sebze ve meyve yiyorum. Bol bol marul yemeyi sürdürüyorum" diye konuştu.

2 KM YÜRÜYOR
Düzenli bir yaşam sürmeye özen gösteren İzgi, uykusuna da büyük önem gösteriyor. Sabahları iki kilometre yürüyen İzgi'nin diyet menüsünde, pırasa ve ıspanak ağırlıklı yemekler ile bol marul salatası bulunuyor. Ayrıca bol bol su içiyor.

Meclis Başkanı seçilmeden önce Necatibey Caddesi'ndeki avukatlık bürosuna giden ve burada "yağda yumurta" yaparak yemeyi tercih eden İzgi, bugünlerde bürosuna da fazla uğrayamıyor. Meclis başkanı seçildikten sonra gazetecileri ilk olarak bürosunda kabul eden İzgi, özel arşivinin bulunduğu büroya Cuma günleri gitmeyi sürdürüyor.

Nevin BİLGİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır