kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Geleceğin ressamları
Nivea Creme ve Kanal D Çocuk Klübü işbirliğiyle düzenlenen "Ailem ve Ben" konulu resim yarışmasını kazanları yani geleceğin ressamları belli oldu

Doksanıncı yılında Nivea Creme, nesiller arasındaki köprüyü güçlendirmek ve gelecek nesil ile kurulacak diyoloğa bir zemin oluşturmak için geçtiğimiz aralık ayında hem eğlenceli hem de eğitici bir resim yarışması düzenlemişti. 15 bini aşkın resmin katıldığı yarışma sonucunda iki katogorinin dereceye giren minik ressamları belli oldu.

4-12 yaş arasındaki çocukların yarıştığı yarışmada okul öncesi ve okul düzeyi olmak üzere iki katogoride değerlendirildi. Yarışmanın birincileri, Ilgın Kılıç (5), Muratcan Berber (10), ikincileri Nisan Aras Akmercan (6), Gizem Çakır, üçüncüleri ise İgal Hakim ve Ayşegül Arıtan oldu. Dereceye giren ilk iki ressam, aileleriyle Disneyland/Paris gezisi, diğer dereceye girenler de Magic Life Kiriş'te tatil kazandılar.

Ayrıca mansiyon ödülü alan 40 minik ressam da bisikletlerine kavuştu.

Jüri üyeliğini Gazeteci yazar Yazgülü Aldoğan, Grafiker-Ressam Osman Kehri, M.Ü. Güzel Sanatlar Eğitim Bilimleri Öğr. Gör. Mustafa Karyağdı ve çizgi film sanatçısı Derviş Pasin'in yaptığı yarışmada seçilen 6 resim de Nisan ayından itibaren Nivea Creme kapaklarını renklendirecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır