kapat

20.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Ay'ın sabah satlerinde Pluto'yla birleşmesi, duygusal değişimleri ve ekonomik konularda alınabilecek önemli kararlar ile yeni başlangıçları gündeme getirebilir.

Ay'ın Venüs'le sert açısı kadınlarla ilgili konularda gerilimleri ve cinsel temalardaki aşırılıkları ön plana çıkartabilir. .

KOÇ: Çevreyle iletişiminizin güçleneceği ve eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz Yay burcunda bulunan ay kültürel konuları ve seyahat fırsatlarını gündeme getirebilir.Her konuda meraklı ve faal olabilir ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz...

BOĞA: Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz . Bu gün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğniz arkadaşlarınızla maddi konularda fikir alışverişinde bulunabilir ,birlikte yatırım yapma planları kurabilirsiniz. İKİZLER: Kendinizi oldukça enerjik hissetmenize rağmen, vucudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gündesiniz.. Karşıt burcunuzda Plutoyla birleşen Ayın Venüsle gerilimli açısı ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi fakat ortak paylaşımlarınızla ilgili dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor

YENGEÇ: Yöneticiniz Ayın Plutoyla birleşeceği ve Venüsle sert açı oluşturacağı bu gün güzellik ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz fakat harcamalarınızda aşırıya kaçabileceğiniz gözleniyor.. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilir birlikte günlük işlerinizi düzenleme fırsatı bulabilirsiniz....

ASLAN: Bu gün evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Yay burcunda Venüs ve Plutoyla birleşen Aydan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor..

BAŞAK: Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gündesiniz.. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir. Bu gün işi yerinizde rahat hareket edebileceğiniz görülüyor.

TERAZİ: Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir.. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.

AKREP: Burcunuzda ilerleyen Marsın enerjisi kendinizi ifade etme yeteneğinizin oldukça yüksek olduğunu belirtirken, kişiliğinizin sivri yönleri ile dikkat çekebilirsiniz. Yay burcunda bulunan Ay enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir.

YAY: Burcunuzda Plutoyla birleşen Ay toplumda kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiririyorAyın Venüse yaptığı sert açının etkisiyle aşk ve cinsellik temaları ön planda olabilir..Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir,bazı yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz.

OĞLAK: Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yay burcunda Plutoyla birleşen Ay bilinçaltı huzursuzluklarınızı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.Bu yüzden açık davranmaya çalışın.

KOVA: Bu gün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz.Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanımak elinizde . Ayın Plutoyla birleşmesi grup çalışmaları ve organizasyonlarda yaşayabileceğiniz bir aşkı gündeme getirebilir.

BALIK: Ayın Plutoyla birleşeceği bu gün iş yaşamınızda beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Fakat burcunuzdaki Venüsün Aya yaptığı sert açının etkisyle ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konulardan kazançlı çıkmanız mümkün .Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabileceği görülüyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır