kapat

21.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Yıllar geçse de üstünden...
Türkiye'nin 'süperstarı'. Ne yaparsa yapsın hep gündemde. Ya acıları, korkuları... İşte kendi ağzından 'öteki' Ajda Pekkan

Kış ayazına yenik düşen aşklar
Annesini anımsadığında duyduğu büyük sızıyı, derin yürek burukluğunu saymazsak, "en çok yaşadığım aşklar yaktı canımı" diyor 'süperstar' Ajda Pekkan. Yaz aylarında başlayıp, kış ayazına yenik düşen, sıkıntıları atlatamayan, engelleri aşamayan aşklar. "Çok sıcak bir insanım; ama sadece sıcaklık yetmiyor ki... İlişkinin başında bakıyorsunuz, herşey yolunda gidiyor. Ama zaman geçtikçe bambaşka biri oluyor karşınızdaki. Sizin, içinde bulunduğunuz sanat dünyasına adapte olamıyor. Derken teklemeler başlıyor. Sanırım bu biraz da benim özgürlüğüme düşkünlüğümden kaynaklanıyor. Her zaman biriyle birlikte olmak istemiyorum. Yalnız kalmak, kendimle olmak isitiyorum kimi zaman..."

"Ben hiçte zor kadın değilim"
Zor bir kadın olduğunu kabullenmiyor. Sorgulamalar, uzun iç hesaplaşmalar sonucunda sorunun kendisinde olmadığına karar vermiş. "Ben çok terbiyeli bir insanım. Son derece de doğalım. Bu görünümümün ardında asla aptal bir kadın yok. Senelerdir tek başıma mücadele veriyorum ve her zaman ayaktayım. 35 yıldır Ajda Pekkan kalabilmek kolay mı? Bunun arkasında büyük bir zeka yatıyor. Ama çok da katıyım. Ancak evimde küçük bir kız çocuğu gibiyim. Bunca tezat, beraber olduğum erkeklerde büyük bir ikilem yaratıyor. Şizofrenik oluyorlar!.."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır