kapat

17.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nokia
İLKER SARIER(isarier@sabah.com.tr )


Air Anatolia'dan

Bavulları parçalanan okurumuz Mehmet Orhan, şirket ile temasa geçip zararının tazminini talep edebilir.

Çünkü şirketten şöyle bir açıklama geldi:

"15 Ocak tarihli yazınızı inceledik.

Bu bavul parçalanması gümrükten çıktıktan sonra söylendiği için, prosedüre göre kabul edilemez. Ama biz, önce Havaş'a başvurmayan bu yolcumuzun mağduriyetini gidermek isteriz.

Size yazmadan bize ulaşsa idi, yine mağduriyetini giderirdik. Şimdi de gidereceğiz.

Biz, yıllardır bu sektördeyiz. Bizimle uçan binlerce yolcu, insanı bavul yahut sağmal montofon yerine koymadığımızı bilir."

Air Anatolia'ya teşekür ediyorum.

"İşçi de onurludur"
İstanbul'dan bir grup işçiden bir faks aldım. Bakın işçiler ne diyor:

"15 Ocak, saat 20.00 Kanal D ana haber bülteninde, Defne Samyeli'nin konuğu olan Fatih Terim; "Futbolcu onurludur, haysiyetlidir, bir işçi gibi emir veremezsiniz" cümlesini hayretle dinledik.

Biz işçiler olarak, en azından futbol oyuncuları kadar onurlu ve haysiyetliyiz. Türkiye'ye malolmuş bir spor adamına bu açıklamayı yakıştıramıyoruz.

Fatih Terim'in başarılarının devamını diliyoruz. Fakat unutmasın ki, ona destek verenlerin arkasında onurlu ve haysiyetli işçiler de vardır."

İşçi okrularımızın hassasiyeti haksız değil...

Fakat belli ki, Fatih Terim, o cümleyi, işçilerin onursuz olduklarını iddia etmek maksadıyla kurmamıştır.

Teknik adam-futbolcu ilişkisinin, işçi-patron ilişkisinden farklı olduğunu vurgulamak istemiş.

Zorla abonelik!
Güngören'de oturan Tülin İlalan, koca bir apatrmanın Digitürk'e zorla abone yapıldığını iddia ediyor. Bakalım nasıl olmuş:

"Ramazan'da Digitürk bayiliğini yapan İsmail Gümüş sitemize gelerek, promosyon olarak bize bedava Digitürk bağlayabileceğini, isteyenin bir ay sonra üye olabileceğini söyledi.

Digitürk'ü taktırdık. Bir ay sonra, bazı komşularla birlikte üyeliği istemediğimizi bildirdik. Fakat bize 8 milyon lira fatura çıkarıldığını ve üyeliğin yapılmış gibi devam ettirildiğini gördük.

Bize promosyon sözü veren İsmail Gümüş, kesin bir tavır koymuyor. Digitürk yetkililerini aradığımız halde bir sorumlu bulamıyoruz.

Bizden para istiyorlar. Bu durum karşısında şaşkınlığımızı belirtir, yardımlarınızı talep ederiz."

Bu hadise, belli ki, yöresel yetkili servis İsmail Gümüş'ün bir işgüzarlığı...

Digitürk genel merkezinin bu konuyu derhal çözeceğini, kimseyi zorla abone yapmayı düşünmediğini umuyor ve sonucu bekliyorum.

Lamba istiyoruz
"Kadıköy belediyesine, Ziverbey yolu ile gelen otobüs minibüs yolcuları, yolun karşısına, belediyeye geçemiyor. Yaya geçidinde kimse yavaşlamıyor. Buraya düğmeli trafik lambası şart oldu." Necdet Eren-Kadıköy

Ne diyorsunuz, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk?..

Yazarlar sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır