kapat

15.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener nefes aldı
19 top kaybı yapan, ezeli rakibinden daha az ribaund alan sarı-lacivertliler, hücumda tüm oyuncularından randıman almayı başarınca derbiyi kazandı

Polis kaybetti... F.Bahçe yönetimine müracaat eden Beşiktaş, 400 bilet alabilmişti. Ancak alınamayan, saha içi ve dışı tedbirlerdi. Olaylar yüzünden maç 45 dakika geç başladı. İstanbul'da başka hiçbir ciddi maç olmadığı halde tedbir almayanlar, bizim ve TV başında 45 dakika bekleyenlerin daha iyi şeylere layık olmadığına inanıyor.

Maça gelirsek. Daha iyi olan kazandı. 'Daha iyi' demek bence göreceli ama 19 top kaybeden, rakibinden daha az ribaund alan F.Bahçe sonuna kadar mücadele edip kazandı. F.Bahçe'de 5 oyuncu çift haneli sayı üretirken Beşiktaş 4 oyuncusuyla sayı bulabildi.

Hakemler sazı aldı
Maçın kopma noktalarında takımlardan biri ağırlığını koysa farklı kazanabilirdi. Ancak daha az hata yapan F.Bahçe, 8 oyuncusunu kullanıp oyunu 40 dakika önde götürdü ve maçı kazandı. Hakemler maç süresince ön plana çıkmamış olmalarına rağmen son 1 dakika içerisinde sazı ele alarak kimi yerde çalarak, kimi yerde çalmayarak finali yaptılar.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır