kapat

15.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Ýstanbul
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Aþkýn kanununu yazdý yeniden!
Sevgilisinden ayrýldý, tam 20 kilo verdi, kýyafetlerini yeniledi; Aþkýn Nur Yengi seks” görüntüsüyle herkesi büyülüyor

Polat Otel'de önceki gece bir firmanýn bayi toplantýsýnda Mehmet Ali Erbil ile birlikte sahneye çýkan Aþkýn Nur Yengi, seks” kýyafetleriyle izleyenleri büyüledi. Bügüne dek genellikle mütevazý giyisilerle görmeye alýþtýðýmýz Aþkýn "baþka bir Aþkýn'ým ben artýk. Deðiþtim ve çok mutluyum. Ýçim huzurlu; hayata baþka gözlerle bakmayý öðrendim" diyor.

TEKLÝF YAÐIYOR
Dört yýldýr büyük aþk yaþadýðý Mete Topçuoðlu'ndan ayrýldýktan sonra kendini tamamen yenileyen ve 20 kilo veren Aþkýn Nur Yengi, Levent Kýrca'nýn ekibine katýlarak, þarký söylemekten baþka hünerleri olduðunu da ispat etti. Güzel sanatçý, son zamanlarda kendisine birçok film teklifi geldiðini ve önümüzdeki günlerde bu tekliflerden kendisine en uygun olanýný seçerek deðerlendireceðini söylüyor.

Önceki gece Polat Otel'deki konuklarýn karþýsýna dekolte kýyafeti ile çýkan Aþkýn Nur Yengi, söylediði þarkýlarýn yaný sýra yaptýðý espiriler ve danslarýyla da büyük beðeni topladý.

Gittiði her yerde mžziplikleriyle çevresini gülmekten kýrýp geçiren Mehmet Ali Erbil ise yine her zamanki formundaydý. Erbil, bir yandan masalarý tek tek dolaþarak konuklara takýlýrken, bir yandan da güzel þarkýlarýyla izleyenlere keyifli ve unutulmaz bir gece yaþattý.

Özay ORAL


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr