kapat

15.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kalamış'ın ağladığı gece
Trafik canavarının son kurbanı olan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi için Kalamış'ta önceki gece hüzün, acı, matem ve isyan vardı.

TOP oynamak için evinden çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçerken bir trafik canavarının aracıyla çarpması sonucu ölen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Erdem Hazer'in hayatını kaybettiği Kalamış Munir Nurettin Caddesi'nde önceki gece; hüzün, acı, gözyaşı ve isyan vardı.

EVLATLARINI hayatının baharında kaybeden acılı Hazer ailesiyle birlikte cinayet gibi kazanın olduğu yerde toplanan yüzlerce Kadıköylü; yolu trafiğe kesip mumlar yakarak, dakikalarca alkışlı protestoda bulunarak trafik canavarlarına lanet okudu, öfke yağdırdı..

BAĞDAT Caddesi'ndeki benzer kazada kızı Selin'le nişanlısı Erdem Celasun'u trafik canavarına kurban verdikten sonra yeni Trafik Yasası'nın hayata geçirilmesi için Ankara'ya yürüyen Boray Uras'ın da aralarında bulunduğu kalabalık, "Bu terörü artık durdurun" diye haykırdı..

KALAMIŞ'ın ağladığı gecede anlam yüklü duygusal protesto gösterisine katılan herkesten ortak koro yükseldi: "Bu terörün bitmesi için daha kaç fidan solmalı.. Kaç cinayet işlenmeli? Kaç aile evlat acısı ile yanmalı..."

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır