kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beni ayıramazlar
Milli formayı giymesini kimsenin engelleyemeyeceğini söyleyen İbrahim Kutluay, "3 yıl daha Türkiye'ye dönmem. Yunanistan'ı seviyorum" dedi

"İşler iyi gidiyor"
AEK formasıyla harikalar yaratan İbrahim Kutluay, şu anda çok formda olduğunu belirterek, "Avrupa Birliği oyuncusu olduktan sonra maç kaybetmedik. Bu da beni çok mutlu ediyor. İşler çok iyi gidiyor. Avrupa Birliği oyuncusu olarak kabul edildiğimde bazı tepkiler olmuştu. Ancak bunlar 1 ay önceydi. Şimdi herkes bana olumlu bakıyor. Bu konuda herhangi olumsuz bir reaksiyon yok" dedi.

"Üç yıl kalacağım"
İbrahim Kutluay, Yunanistan'da yaşamaktan mutlu olduğunu ve Türkiye'ye dönmeyi şu an için düşünmediğini söyleyerek, "Ben başladığı işi yarım bırakan insanlardan değilim. Buraya da başarılı olmak için geldim. Kulübümle 3 yıllık sözleşmem var. Yunanistan'ı da gerçekten seviyorum. Şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir niyetim yok. Ancak 3 yıl sonra bunu düşünürüm" şeklinde konuştu.

"Milli forma benim"
FIBA'nın ULEB'de mücadele eden takımların oyuncularının milli takımlarında oynamalarına engel olma planına da değinen İbrahim, "Ben de AEK ile ULEB'te oynuyorum. Ama bu konuda henüz bir şey yok. FIBA böyle bir karar alsa bile, hiçbir kuvvet beni Milli Takım'dan ayıramaz. Sonuçta ULEB'de yer alan kulüplerin çoğunda çeşitli ülkelerin milli oyuncusu var" ifadesini kullandı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır