kapat

12.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ünlülerin gizli çocukları
Magazin dünyasının ünlüleri, annelik özlemlerini, evlat edinerek ya da akrabalarının çocuklarıyla gideriyor

Kimi evlat ediniyor, kimi kardeşinin çocuğunu sahipleniyor... Annelliği tam olarak yaşayamasalar da kıyısından köşesinden bu duyguya dokunmaya çalışıyorlar. İşte ünlüler ve onların alternatif çocukları...

AJDA PEKKAN
Zirvede kalmak ve hep bir 'süperstar' olmak... Ajda Pekkan, kariyerinde bu başarılara odaklanırken, anne olmayı hep erteledi. Çocuk özlemini ise kardeşi Semiramis Lalvani'nin oğlu Zoran ile gideriyor. 12 yaşındaki Zoran'ın fotoğrafları, sanatçının evinin her yanını süslüyor ve bakın bu duygu ile ilgili olarak neler anlatıyor: "Yeğenimi kendi evladım kadar seviyorum. Zoran ile birbirimize o kadar benziyoruz ki... İkimiz de zor beğeniyoruz, hiperaktif ve tez canlıyız. Elektroniğe karşı ikimiz de çok meraklıyız. Onunla sohbet etmekten büyük keyif alıyorum".

NAZAN ŞORAY
"YAPTIĞIM işe aşık olduğum için iş hayatıma ağırlık verdim. Çocuk sahibi olmak beni çok korkuttu. İyi ki yeğenim Yağmur olmuş. Bana hâlâ "Nana" diye hitap ediyor. Biz herşeyden önce arkadaşız. Sık biraraya gelemesek de beraber geçirdiğimiz zamanlarda birbirimizden uzak kaldığımız günlerin acısını çıkartırız. O benim, ben de onun sırlarını bilirim. Arayıp sorar. Ben onunla heycanlarımı ve üzüntülerimi paylaştığımdan o da benden hiçbir şeyini gizlemez. Sık sık bize gelir. Birlikte yemeğe çıkar dertleşiriz.

MÜJDE AR
Müjde Ar, kızkardeşi Mehtap Ar'ın oğlu Söz'ü adeta kendi evladı gibi bağrına bastı ve velayetini de üstüne aldı. İşte ünlü sanatçının annelikle ilgili düşünceleri: "Söz'ü çok seviyorum. İnsan kendi doğurduğunu bile bu kadar sevemez. Herşeyiyle ben ilgileniyorum. Dersleri, sınavları.. haftanın 5 günü bizimle kalıyor. Ercan'ı da (Ercan Karakaş) baba gibi görüyor. Sabahları onun için 6.30'da kalkıyorum. Onu okula bırakıyorum. Söz'le birlikte biz bir aile gibi olduk."

EMEL SAYIN: Ben de evlat edinebilirim
Popçu Nilüfer'e özenen ünlü sanatçı, evlat edinme konusunda kararlı olduğunu söyledi. Sayın "Deprem zamanı düşünmüş ancak sonra vazgeçmiştim. Çünkü bu ağır bir sorumluluk. Açıkçası bu sorumluluğu alamaktan korktum. Nilüfer'e çok sevindim, kendisini tebrik ediyorum. Nilüfer bizlere de örnek oldu diyebilirim. Evlat edinme konusunu tekrar düşünüyorum" dedi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır