kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Kendinize gelin

Beşiktaş'ta operasyon başlamadan bitti. 'Neşter' kullanılmadı. Başkan Bilgili neşteri ilk telaffuz ettiğinde, bunu "Transfer yapılacak" şeklinde algılamış ve havalara sıçramıştım. Doğrusu çok safmışım. Meğer neşter başka nedenlerle gündeme getirilmiş. Neşter havada asılı kaldı, kelle koparılmadı, futbolcu transfer edilmedi.

Mehmet haberi ortalığı karıştırdı. Herkes haberi basına kimin sızdırdığını merak etti. Bu kervana Hıncal Uluç da katıldı. NTV'de, "Haberi Sanlı'ya Ahmet Hamoğlu verdi" demez mi! Pes doğrusu! Yok Hıncal hocam, tutturamadın. Bunu sana söyleyen, sallamış. Belki de Hamoğlu düşmanları seni tongaya düşürdü. Neyse, olur böyle şeyler.

Artık dikkat edin
Serdar Bilgili ve ekibi, "Beşiktaş'ı Avrupa kulübü yapmak" parolasıyla yola çıktı. Ama son günlerdeki demeçler ve anlamsız girişimler kafaları karıştırıyor. Sayın Bilgili önce, "Uzun süre halka arzla uğraştım. Şimdi takıma el koyuyorum" demecini patlattı.

Peşinden de 'Neşter' lafını ortaya attı. Yöneticiler de durmadan operasyondan söz ettiler, reçeteler yazdılar. Avrupa'da hiçbir kulübün başkanı ve yöneticileri teknik işlere karışmaz, bununla ilgili açıklamalarda bulunmaz. Yönetim kurulu, kilit noktalardaki görevlileri seçer, denetler, başarılı bulmazsa değiştirir.

Yönetim iki eski futbolcu kardeşimizi alarak sözüm ona transfer komitesi oluşturdu. Bu, tamamen göz boyamadır. Avrupa'daki transfer komiteleri en az 10 kişiden oluşur ve tam gün çalışır. Yurt içi, yurt dışı tamamen taranır. Transfer çalışması böyle yapılır. Yoksa, "Eski tas eski hamam" devam mı edilecek?

Halka arz'a ilk "Evet" diyen ben oldum. Kasaya milyon dolarlar girmesi Beşiktaş Kulübü için son derece önemli. Ancak bu paraların nasıl kullanılacağı çok daha önemli. Yönetim bizleri hayâl kırıklığına uğratmamalı. Yanlış transfer yapmak, hem halka arzdan gelecek parayı sıfırlar, hem de Beşiktaş'a gönül verenlerin tüm umutlarını yokeder.

Bunun tepkisi de büyük olur!

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır