kapat

Melodi
09.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hamilelik sonrasında fazla kilolarınızı verin
Hamilelik sırasında alınan fazla kilolardan hamilelik sonrasında kurtulmak şimdilerde çok kolay. Nasıl mı?

Yeni anne oldunuz. Çok mutlusunuz. Ama aldığınız kilolar bu mutluluğa gölge düşürebilir. Çünkü hamilelik sonrası yaşanılan kilo problemi bazen hat safhalara ulaşıp çiçeği burnunda anneleri bunalıma bile sürükleyebiliyor.

Yılın bu ilk günlerin, yeni yılda yapacaklarınızla ilgili aldığınız kararlara, fazla kilolardan kurtulmayı da eklemelisiniz.

The Marmara GYM, hamilelik süresince deforme olan vücudunuzu eski güzelliğine kavuşturmak ve hareketsizlikten monotonlaşan hayatınızı renklendirmek amacıyla "Hamilelik sonrası Cimnastik Derslerini" başlatıyor.

Uzman hocalar tarafından yürütülen derslerle birlikte özellikle deformasyona uğrayan göğüs, karın, kalça gibi bölgelerin kuvvetlendirilmesi ve yağ birikiminin en aza indirilmesini sağlanıyor.

Ayrıca hamilelik sırasında duruş bozukluğu nedeniyle ortaya çıkan sorunlara spor yaparak çözüm getiren dersler sonrasında vücudunuz eski formuna dönüyor.

Hamilelik sonrasında fazla kilolarınızı sporla birlikte vermek istiyorsanız:

The Marmara GYM tel: (0212) 251 46 96/374.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır