kapat

08.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Son gülen Ülker
Kartal 2. yarıda 12 sayı öne geçti ama Ülker farkı kapatıp, maçı 2 uzatmada da olsa kazandı

Beşiktaş bitiremedi
Avrupa'dan yorgun dönen Ülker, Beşiktaş karşısında zorlandı. Oysa Beşiktaş maça çok hızlı başlamış, Volkan ve Eley'le Ülker'ı sıkıştırmışlardı. Maçın ikinci devresinde Volkan'ın 5 faul alması, Eley'in de yorulması, Harun'un ise maça ağırlığını koyması, iki uzatma sonunda Ülker'i galibiyete taşıdı.

Hakemlere bravo
Karşılaşmanın en iyisi turuncu-yeşilli takımda Lollis'ti. Tüm ribaundları aldı ve 20 sayının üzerine çıkarak maça damgasını vurdu. Hakem ikilisi Tolga Şahin ile Ufuk Akyüz bu zor maçı iyi idare etti diyebilirim. Mücadelenin sonundaki kritik teknik faul kararlarında da çok kısa zamanda en doğru kararı verdiler.

Neden iki atış?
Maçın sonunda Faruk'a çalınan faul 2 atıştı. Kerem ile Faruk'un itişmesine birer teknik faul çalındı. Ancak Faruk'a, 5 faul aldıktan sonra teknik çalınmıştı ve kural gereği bu kenara sayılıp, 1 yerine 2 serbest atış kullanıldı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır