kapat

08.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Prens William ile yeğen Bush'un aşkı
Güzel fotomodel Lauren ile Prens William arasında internet aracılığıyla başlayan ilişki "milenyumun aşkı" olarak niteleniyor

ABD Başkanı George Bush'un yeğeni fotomodel Lauren'le, Prens Charles ile artık hayatta olmayan Prenses Lady Diana'nın oğlu Prens William birbirlerine abayı yaktı. Lauren'in dünyanın en gözde bekarını etkilemek için hazırladığı plan işe yarayınca e-maillerle giderek büyüyen bir aşk doğdu. İngiltere'de yayınlanan News of the World gazetesinin iddiasına göre; her şey iki yıl önce Bush'un küçük kardeşi Neil'in kızı Lauren'in Yunanlı milyarder John Latsis'in yatında yaptığı tatille başladı.

İLK PAS KIZDAN
Lauren, Prens Charles ve Prens William'ın kendisinden hemen sonra Latsis'in yatına konuk olacağını öğrenince, üzerinde adı ve adresinin de bulunduğu bir resmini yatta William'ın bulabileceği bir yere bıraktı. William, Lauren'in planladığı gibi resmi buldu ve kendi resmini Lauren'e gönderdi. Bu şekilde başlayan arkadaşlık zamanla aşka dönüştü. Ve birbirlerine e-mail yoluyla ilanı aşk ettiler. Bu duygusal e-mailler günden güne yoğunlaşarak sürdü. Bu arada oğlu ile Lauren'i birbirine pek yakıştıran Prens Charles'ın, onları evlendirebilmek için kulis yaptığı söyleniyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır