|
|
Dünya alkışladı
Japonya-Güney Kore Karması karşısına çıkan Dünya Karması ekibinde 2 futbolcumuz da büyük beğeni topladı. G.Birliği'nde oynayan Babangida da 90 dakika sahada kaldı
2002 Dünya Kupası'na evsahipliği yapacak olan Japonya ile Güney Kore'nin liglerinin karması ile Dünya Karması arasındaki gösteri maçı 1-1 sona erdi. Sacchi yönetimindeki Dünya Karması'nda Galatasaray'dan Emre 90 dakika, Bülent ise ilk 45 dakikada oynarken, iki oyuncumuz da alkış topladı. Kariyerini Gençlerbirliği'nnde sürdüren Babangida da 90 dakika sahada kaldı.
İlk gol Asyalılar'dan
17. dakikada Koreli orta saha oyuncusu Ko Jong-su'nun frikik golüyle 1-0 öne geçen Japonya-Güney Kore Karması ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Standard Liege formasını giyen Hırvat Prosinecki, ikinci yarıda 25 metreden nefis vurarak skoru belirledi: 1-1.
Chilavert bu kez atamadı
İki ekip toplam 34 şut girişiminde bulunurken, Dünya Karması, 20-14'lük üstünlük sağladı. İlk 56 dakika Dünya Karması'nın kalesini koruyan ve frikikleriyle tanınan Jose Luis Chilavert'in, 35. dakikadaki serbest vuruşu barajdan döndü.
|
Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|