kapat

03.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş gergin
Kartal'da 10 günlük tatil bitti. İkinci yarı hazırlıklarına başlayan futbolcuların ağzını bıçak açmadı. Topun ağzındaki Mehmet ise hâlâ yönetimden bir açıklama bekliyor

Ligin ilk bölümünü G.Saray ve F.Bahçe'nin 2 puan gerisinde 3. sırada bitiren Beşiktaş 2. yarı hazırlıklarına gergin bir ortamda başladı. 10 günlük bayram ve yılbaşı tatilini tamamlayan siyah-beyazlılar, dün önce Çapa'da sağlık kontrolundan geçtiler. Akşam da Fulya'da toplanan futbolcuların çok moralsiz oldukları gözlendi. Başkan Serdar Bilgili'nin sözünü ettiği 'neşter operasyonu'nun tedirginliğini yaşayan siyah-beyazlılar, basın mensuplarından adeta kaçtılar.

Şifo için yorum yok
Yeni menajer Sinan Engin'i futbolcular ve teknik heyetle tanıştıran asbaşkan Ahmet Hamoğlu, "Takımda bazı yenilik çalışmaları yapıyoruz. Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesi de bunun bir parçası. Kendisi koordinasyon eksikliğini giderecek" dedi. Mehmet'in takımdan uzaklaştırılmasıyla ilgili sorulara yanıt vermek istemeyen Hamoğlu'nun "Mehmet'i Antalya kampına götürecek misiniz?" sorusuna "Bu konuda da yorum yapamam" yanıtını vermesi dikkat çekti.

Nouma basına saldırdı
Mehmet ise kendisiyle kimsenin konuşmadığını belirterek, "Bu durum artık beni de rahatsız etmeye başladı. En kısa zamanda başkandan randevu almak için uğraşıyorum. Bu işin neyin nesi olduğunu öğrenmek, herkesten önce benim hakkım" dedi. Bu arada ülkesinden dün dönen Nouma havaalanında basına karşı agresif hareketler sergiledi.

VAHAP HACIOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır